Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinistra 2014.
  • 09.05.2014. 12:00

Ministar Tihomir Jakovina otvara 21. Vinistra-u

Ministar Jakovina danas će u 13 sati otvoriti 21. Vinistru, koja se održava u Poreču od 9. do 11. svibnja ove godine

Foto: Robert Anić/Pixsell
  • 93
  • 7
  • 0

Ministar Tihomir Jakovina će danas, 9. svibnja 2014. u 13:00 sati otvoriti 21. Međunarodnu izložbu vina i vinske opreme - Vinistra 2014. u sportskoj dvorani Žatika u Poreču.

Vinistra se održava u organizaciji Udruge Vinistra i Klastera za promociju vina Istre Vinistra pod generalnim pokroviteljstvom Istarske županije. Izložba će okupiti vinogradare i vinare iz cijele županije, a i šire s ciljem povećanja kvalitete istarskih vina, promocije vinske kulture i afirmacije vina u Istri i šire.

Cilj Vinistre je povećanje kvalitete istarskih vina, promocija vinske kulture i afirmacija vina. Manifestacija omogućava predstavljanje vinara, proizvođača rakija i maslinovog ulja, kao i ostvarivanje novih poslovnih kontakata i informiranje o posljednjim trendovima i mogućnostima u proizvodnji i promociji vina. Na Vinistri se o vinu može učiti na brojnim radionicama, panelima i degustacijama.

Foto: Robert Anić/Pixsell


Tagovi

Vinistra Istarska vina Sajam vina i vinarske opreme Poreč Žatika Tihomir Jakovina


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]