Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Manifestacija
  • 23.07.2018. 18:00

Kulinarska baština i Cvit razgovora - festival Kujundžuše u Imotskom

Tradicijska jela Imotskog i Imotske krajine, vina lokalnih vinara od autohtonih sorti grožđa. Treba li još nešto reći?

Foto: Facebook/Imocki je više od života
  • 601
  • 32
  • 0

Županijska komora Split pokrovitelj je ovogodišnje Večeri kulinarske baštine koja se održava u nedjelju, 12. kolovoza, u 19 sati u Imotskom, u sklopu manifestacija Kulinarska baština i Cvit razgovora.

Organizator kulinarskog događanja, navodi se iz HGK, je Pučko otvoreno učilište, čiji je osnivač grad Imotski, a glavni je cilj poučiti širu javnost o tradicijskim jelima Imotskog i Imotske krajine, pa će prvi put izlagači svim zainteresiranima približiti svoja teorijska i praktična znanja u pripremi tradicionalne i zdrave prehrane.

U život vratili Zlataricu, Kujundžušu, Trnjak i Plavku

Cvit razgovora je manifestacija lokalnih vinara i vinogradara na kojem predstavljaju vina, s naglaskom na autohtone sorte, a održava se u ponedjeljak, 13. kolovoza.

Oba dana će u gradu biti zatvorene za promet dvije gradske ulice, i to Šetalište Stjepana Radića i Ulica Ante Starčevića u kojoj će se smjestiti gospodarstvenici koji će na štandovima izlagati i prodavati svoje proizvode.

Sudjelovanje je besplatno, ali je obvezna prijava organizatoru najkasnije do 25. srpnja, na e-mail: pou.imotski@gmail.com (kontakt-osoba Ankica Jukić, tel.: 098/ 925 1731).


Izvori

Hrvatska gospodarska komora HGK


Tagovi

Cvit razgovora Večeri kulinarske baštine Imotski HGK


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?