Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Radionica
  • 05.12.2013. 08:30

Kako proaktivno sudjelovati na sajmovima?

Educirajte se o svim aktivnostima koje trebate obaviti ukoliko želite sudjelovati na nekom od specijaliziranih sajmova

  • 321
  • 26
  • 0

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s tvrtkom Kunst poslovno savjetovanje d.o.o. organizira radionicu pod nazivom Kako proaktivno sudjelovati na sajmovima.

Radionica će se održati 11. prosinca u prostorijama HGK u Zagrebu, s početkom u 9 sati. Prvenstveno je namijenjena proizvođačima iz prehrambenog sektora.

U okviru ove tematske radionice bit će predstavljene aktivnosti koje bi svaki poslovni subjekt morao odraditi ukoliko namjerava sudjelovati na nekom specijaliziranom sajmu. Pri tome se misli na aktivnosti koje je potrebno obaviti prije, tijekom i nakon sajma.

Na radionici će također biti predstavljen Međunarodni sajam sladoleda, peciva, slastica i pekarstva - Sigep, koji će se održavati od 18. do 22. siječnja 2014. u Riminiju, Italija.

Svi sudionici radionice dobit će besplatne ulaznice za navedeni sajam (vrijednost ulaznice u redovnoj prodaji je 55€).

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a svi zainteresirani prijavu mogu potvrditi najkasnije do 9. prosinca putem e-maila: bsafran@hgk.hr ili dpasicek@kunst-savjetovanje.hr.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti g. Deanu Pašičeku iz tvrtke Kunst poslovno savjetovanje, mob. 098 481 644.

Photo: bj-sajam.hr


Tagovi

HGK Zagreb Dean Pašiček Kunst Radionica Proaktivno Sajam


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]