Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sigep 2014.
  • 09.01.2014. 12:00

Čokolada, sladoled i peciva na jednom mjestu

Za sve ljubitelje čokolade, sladoleda i drugih slastica Sigep je idealno mjesto

  • 456
  • 34
  • 0

Na više od 110.000 m2, od 18. do 22. siječnja 2014. godine, održat će se 35. Sigep. Međunarodna je to izložba sladoleda, peciva i pekarstva koja se svake godine održava u Riminiju - Italija.

Sajam obiluje mnoštvom zanimljivih događaja, radionica i natjecanja, počevši od proglašenja Kraljice tijesta, pa sve do Čokoladne zvijezde.

18. i 19. siječnja održava se Svjetski sladoledarski kup, najveći događaj u majstorskoj proizvodnji sladoleda. Visoka razina natjecanja uključuje sladoledare, pekarske majstore, kuhare i kipare skulptura od leda iz Argentine, Australije, Brazila, Kanade, Njemačke, Italije, Meksika, Poljske, SAD-a i Maroka.

U sklopu sajma održava se i Svjetsko prvenstvo u pekarstvu za ljepši spol, na kojem će slastičarke iz 10 zemalja, među kojima i Hrvatska, pokazati svoje slastičarske sposobnosti i ponijeti laskavu titulu Kraljice tijesta.

Afrički kontinent tema je ovogodišnjeg Međunarodnog natjecanja u izradi čokoladnih slastica. Umjetnici iz cijeloga svijeta kreirat će čokoladne skulpture na temu Afrike. Najbolji će ponijeti titulu Čokoladne zvijezde.

19. do 22. siječnja rezerviran je za sektor pekarstva. Proizvođači kruha i pekarskih proizvoda iz cijelog svijeta promovirat će svoje regionalne proizvode te će svim posjetiteljima ponuditi tradicionalni kruh karakterističan za krajeve iz kojih dolaze.


Tagovi

Čokolada Sladoledarstvo Pekarstvo Sigep 2014 Rimini Italija MŽ Consulting & Fairs


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]