Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Manifestacija u Novigradu
  • 17.07.2014. 14:00

Gnam Gnam Fest – morski gastro gušt

Gnam Gnam Fest odvija se jednom mjesečno od travnja do rujna, hrana se priprema na otvorenom i prodaje po promotivnim cijenama, a svaki mjesec je u znaku druge morske namirnice

Foto: freedigitalphotos.net
  • 121
  • 7
  • 0

Gnam Gnam Fest je specifična novigradska gastro manifestacija, jer se odvija jednom mjesečno od travnja do rujna, a svaki mjesec u znaku je druge morske i sezonske namirnice. Travanj je tako u znaku divlje šparoge, svibanj je rezerviran za srdele, lipanj za jakobove kapice. Ove godine, srpanjski Gnam Gnam Fest održan je 03. srpnja, a bio je u znaku "morskog tanjura".

Zanimljivo je i da se na ovom festivalu, koji se odvija u novigradskoj lučici Mandrač, hrana priprema na otvorenom, a prodaje po promotivnim cijenama.

Osim ribe i morskih plodova, posjetitelji Gnam Gnam Festa mogu uživati i u degustaciji lokalnih vina, ulja, sireva i drugih mliječnih proizvoda, pršuta, tjestenine, meda te drugih autohtonih proizvoda. Kao popratni, ali vrlo važni i zanimljivi sadržaji, posjetiteljima su na raspolaganju prodajne izložbe izvornih suvenira i rukotvorina te kreativne tematske radionice uz nezaobilazan zabavno-glazbeni program.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Gnam Gnam Fest Morski tanjur Autohtoni poroizvodi Gastro manifestacija Novigrad Lučica Mandrač Šparoge Srdele Jakobove kapice Kreativne radionice

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!