• Vivodina
  • 19.11.2021. 18:00
  • Karlovačka, Vivodina

Druga eno-gastro manifestacija Vivodina Wine and Walk privukla 300 sudionika

U sklopu manifestacije sudionici su posjetili ukupno osam domaćih vinarija gdje su kušali probrana vina, jeli ukusne domaće proizvode i otkrivali tajne vinogradarstva.

Foto: Vivodina Wine and Walk/Prilika grupa
  • 134
  • 32
  • 0

Čak tri stotine sudionika iz cijele Hrvatske uživalo je dvije subote zaredom, 6. i 13. studenog na eno-gastro manifestacija Vivodina Wine and Walk.

"Iza nas su nevjerojatna dva vikenda ispunjena eno-gastronomskim užicima, druženjem, novim prijateljstvima i uspomenama za cijeli život. Prehodali smo kilometre s neizostavnim čašama oko vrata, kušali fantastična vina i uživali u domaćim delicijama, a atmosfera je sve vrijeme bila fantastična", istaknuli su organizatori AK Maraton 2000, Udruga vinogradara, vinara i voćara Ozalj. 

U sklopu manifestacije veseli sudionici posjetili su ukupno osam domaćih vinarija gdje su kušali probrana vina, jeli ukusne domaće proizvode i otkrivali tajne vinogradarstva.

Njihova šetnja vivodinskim krajem trajala je čak sedam sati na ruti dugoj devet kilometara što je bilo sasvim dovoljno da se upoznaju sa svojim domaćinima i dožive iskustvo uživanja u vinu iz jedne sasvim nove perspektive.

Tako je još jednim uspješnim izdanjem manifestacija Vivodina Wine and Walk potvrdila svoj status nezaobilazne manifestacije za sve ljubitelje vina i otkrivanja novih turističkih potencijala kontinentalne Hrvatske.

"Primili smo nebrojene pozitivne komentare i povratne reakcije i oni su nam najbolji poticaj da manifestaciju Vivodina Wine and Walk nastavimo raditi s još većim entuzijazmom te da ju dodatno obogatimo. Mnogi od sudionika već su nam najavili ponovni dolazak i to nas najviše veseli", zadovoljno su rekli organizatori.


Tagovi

Vivodina Wine and Walk Eno-gastro manifestacija AK Maraton 2000 Udruga vinogradara vinara i voćara Ozalj


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sretan Božić i puno zdravlja u vašem domu, na vašim njivama i vašem novčaniku ✨🤗

Voli vas vaša Tea #klubovci