Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 21. Zelinska kestenijada
  • 11.10.2018. 09:00

Dođite na 21. Zelinsku kestenijadu - na njoj i gljivarijada, biciklijada, pivo od kestena

I ove godine Grad Sveti Ivan Zelina daruje sve koju dolaze bez automobila mjericom pečenih kestena. Uz pečene kestene očekuje Vas bogata gastro ponuda, razne sportske igre, druženje i boravak na svježem zraku.

Foto: TZ grada Svetog Ivana Zeline
  • 312
  • 17
  • 0

Turistička zajednica grada Svetog Ivana Zeline poziva vas da se pridružite na Kladeščici, u nedjelju 14. listopada 2018. od 9 sati gdje će se održati tradicionalna 21. Zelinska kestenijada. Na Kladešćicu možete doći pješice, na biciklu ili automobilom. 

Već tradicionalno, Klub "SIC" organizira biciklijadu na Kladeščicu, a udruga "Fit Forma" pješačenje. Ove godine postoji i dodatna ruta pješačenja za sve one koji žele izbjeći motorna vozila. Grupa građana pod vodstvom Gorana Kukovačeca organizirano će se okupiti ispred Streljane u Čegcima (osiguran parking), te pozivaju i ostale zainteresirane na put pješice rutom Čegci - Poklon - Kladeščica. 

Gljivarska udruga "Amanita" organizira jesensku gljivarijadu i druženje na Kladeščici. 

Lovačko društvo "Srndać" u lovačkom domu na Kladeščici organizira natjecanje u kuhanju lovačkog kotlića. Natjecanje počinje u 11 sati. Svim natjecateljima bit će osigurana određena količina mesa i drva po potrebi. Oko 14 sati žiri će proglasiti pobjednika, a gulaš će biti podijeljen posjetiteljima. Svi sudionici dobit će plakete, a nekoliko najboljih meso divljači. Prijave se primaju do 10. listopada na broj 0989823705 (Zdravko) ili 012061 808 (TZG Sv. Ivan Zelina).

vdc
Na 21. Zelinskoj kestenijadi održat će se i jesenska gljivarijada

Pivovara Crafter's iz Dugog Sela (Leprovica), predstavit će pivo od kestena i još nekoliko odabranih vrsta. Zavičajni KUD Sinac iz Zagreba održati će u 12:00 h nastup tradicionalnih plesova. Udruga "Srce" će na svom štandu prezentirati i prodavati svoje radove kao i domaće slastice.

I ove godine Grad Sveti Ivan Zelina daruje sve koju dolaze bez automobila mjericom pečenih kestena. Uz pečene kestene očekuje Vas bogata gastro ponuda: gljivarski kotlić, grah, lovački kotlić, roštilj, kolači od kestena.. a za zabavu će se pobrinuti Mladen Kos. Sve to možete probati na vrhu zelinske gore - Kladeščici,  gdje vas očekuju vrijedni članovi Udruge "Amanita". Djeca mogu uživati u raznim sportskim igrama, druženju i boravku na svježem zraku.

Dođite u što većem broju pješice ili na biciklima kako bi kroz rekreaciju vaš boravak u prirodi bio još ljepši. One koji ipak idu motornim vozilima mole da ne idu od 10.30-12.00 h kako bi organizirane skupine rekreativaca koji kreću u 10.00 h sa Trga Ante Starčevića nesmetano stigle na vrh Kladešćice. 

Cesta ispred prostora gdje je centralno okupljanje sudionika biti će zatvorena za sva vozila od 9.00-16.00 sati.


Dokumenti


Tagovi

21. Zelinska kestenijada Zelina Gljivarijada Pivo od kestena Biciklijada


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]