Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Osječko-baranjska županija
  • 28.04.2016. 12:30

Dani vina nastavljaju se Wine tour-om u Belišću!

Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća po prvi puta od ove godine uključeni su u program manifestacije Dani vina, turizma i cikloturizma, koji su pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije.

  • 361
  • 15
  • 0

Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća po prvi puta od ove godine uključeni su u program manifestacije Dani vina, turizma i cikloturizma, koji su pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije.

U sklopu obilježavanja Dana grada Belišća, dana 30. travnja 2016. godine u Belišću se odvijaju brojne aktivnosti 8. Dana vina, turizma i cikloturizma Osječko-baranjske županije.

Na njima će posjetitelji moći pogledati mnoge izložbe i iskusiti bogatu ponudu domaćih proizvoda, promociju vina i vinskih cesta, edukativne i tradicijske radionice, predstavljanje učeničkih zadruga, festival čokolade, zabavni i kulturno-umjetnički program. Cilj sajma je promoviranje bogate poljoprivredne tradicije.

Nakon brojnih događanja, Sajma cvijeća u Dalj Planini i Dana vina i turizma u Našicama očekuje vas Wine tour večer u Belišću, a 7. svibnja Sajam antikviteta, vinske ulice i navečer Večer vina i umjetnosti u Osijeku.

Sudjelujte u degustaciji vrhunskih vina

Program počinje u 10 sati, kada se pozivaju svi posjetitelji da dođu na otkrivanje spomen-ploče dr. Franje Tuđmana, nakon čega slijedi okupljanje biciklista ispred Gradske uprave Belišće.

U 10:30 sati održat će se revijalna biciklistička vožnja od zgrade Gradske uprave do spomenika poginulim braniteljima 107. brigade HV na lijevoj obali rijeke Drave. Nakon što biciklisti stignu na cilj, za sve posjetitelje organizirana je proslava uz ručak i nastup TS Kočije, na desnoj obali Drave, kod pijeska.

U 17 sati će brojni izlagači, udruge, OPG-ovi i organizacije izlagati svoje proizvode, prodavati suvenire i ostale tradicionalne proizvode. Sat vremena kasnije, održat će se Wine tour večer.

Za dobru atmosferu zabavljat će vas brojni bandovi iz Osijeka, a moći ćete sudjelovati i u prezentaciji i degustaciji vrhunskih slavonsko-baranjskih vina.


Tagovi

Dani vina Turizma i cikloturizma Osječko-baranjska županija Belišće Biciklijada Wine tour Degustacija vina


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Baranji nova balvan revolucija. Uskoro opširnije