Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Osječko-baranjska županija
  • 20.04.2016. 16:30

Dani vina i turizma u Našicama

U Našicama će se 23.04.2016. održati Dani vina i turizma, u sklopu 8. Dana vina, turizma i cikloturizma Osječko-baranjske županije.

Foto: Našice.com Internet portal za Našice i okolicu
  • 507
  • 19
  • 0

Turistička manifestacija 8. Dani vina, turizma i cikloturizma Osječko-baranjske županije našla je svoje mjesto i u Našicama. Cilj manifestacije je razvoj turističkih destinacija i sadržaja vinskih cesta uz bogaćenje turističke ponude.

Manifestacijom se povezalo dva fundamentalna pojma, turizam - kao važnu stratešku granu Osječko-baranjske županije, koji osim što otvara mogućnosti da gostu prodamo našu kulturno-tradicijsku baštinu, gastronomiju i običaje, stvara nove vrijednosti, te okoliš, kao najvažniji resurs, koji je odgovornost svih nas.

U sklopu manifestacije, u Našicama na Trgu dr. Franje Tuđmana, 23.04.2016. će se održati Dani vina i turizma. U 10 sati je svečano otvorenje manifestacije, te organizatori pozivaju sve zainteresirane da dođu i sudjeluju u brojnim događanjima.

Vina našičko-feričanačkog vinogorja

Nakon otvorenja, na Festivalu hobija predstavit će se brojne neprofesionalne udruge i organizacije. Slijedi prigodna prodaja suvenira, prodaja i degustacija vina našičko-feričanačkog vinogorja, kulturno-umjetnički i zabavni program a gastroponudu će upotpuniti kobasice i slanina na ražnju.

Tradicionalno ocjenjivanje vina u Hotelu Patria

Dana 23. travnja 2016. godine u Hotelu Patria u Belom Manastiru biti će održano ocjenjivanje kvalitete vina Osječko-baranjske županije u tri kategorije: bijelo vino, crno vino i graševina redovne berbe.

Ona vina koja budu ocjenjena s 91 do 100 bodova dobivaju oznaku županijske kvalitete vina "Zlatni dukat". Predsjednica ocjenjivačke komisije je dr.sc. Ivana Apleza. Diplome za ocijenjena vina biti će dodijeljena vinarima u četvrtak, 5. svibnja 2016. godine u sklopu programa 8. Dana vina, turizma i ciklotruizma Osječko-baranjske županije.

Održat će se i biciklistički događaji

Na Danima vina održat će se i biciklijada od fontane do jezera Lapova, koju će predvoditi Biciklistički klub Našice, a sudjelovat će i učenici osnovnih i srednjih škola. Grad se posebno ponosi biciklijadom koja je vizualni identitet ovogodišnje našičke manifestacije.

Za atmosferu će se pobrinuti domaćin programa Branko Uvodić, a druženje će zaokružiti koncert poznatih izvođača i tamburaških sastava.

Foto: Našice.com Internet portal za Našice i okolicu


Tagovi

Dani vina Turizma i cikloturizma Osječko-baranjska županija Našice Manifestacija Sajam vina


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]