Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 22.08.2013.

Bjelovarski sajam je prilika za poduzetnike branitelje

Ravnopravno s ostalima!

  • 333
  • 32
  • 0

I ove godine članovi bjelovarske udruge "Hrvatski ratni veterani", okupljeni oko projekta "Ratnici u miru" pripremaju svoj nastup na 21. Jesenskom sajmu koji branitelji ne propuštaju već četvrtu godinu za redom.

Press konferencija Bjelovarskog sajma

Priliku da predstave svoje poslovne mogućnosti dobilo je više od 30 članova udruge: obrtnici, uslužne djelatnosti, trgovina na malo, OPG proizvođači, zadruge i poduzeća, ali i članovi koji iz hobija svojim rukama izrađuju suvenire, slike, pirografije i druge zanimljive proizvode. Pokušavaju na tržište plasirati svoje proizvode, znanja i usluge na sajmovima koji nisu namijenjeni samo za braniteljsku populaciju.

"Potrebu za integraciju branitelja u društvo osjetili smo vrlo rano i zato smo pokrenuli aktivnost kojom se branitelji-gospodarstvenici ravnopravno predstavljaju s ostalim gospodarstvenicima" - kaže Nenad Šantalab, predsjednik udruge i autor projekta.

Bjelovarski sajam d.o.o.


Tagovi

Bjelovarski sajam Tržište Branitelji Projekt


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]