Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Preporuke
  • 13.09.2013. 12:42
  • Zadarska

Akcija skupljanja ambalaže sredstava za zaštitu bilja

Obavijest poljoprivrednicima Zadarske županije - odvija se akcija skupljanja ambalaže sredstava za zaštitu bilja

Foto: www.crocpa.hr
  • 168
  • 8
  • 0

17. rujna 2013. godine će se u Nadinskom blatu (Nadin) u vremenu od 8.00 - 10.00 sati organizirati velika akcija skupljanja ambalaže sredstava za zaštitu bilja. Organizator ove akcije je Udruga Crocpa, a izvest će je tvrtka C.I.A.K., partner Udruge u projektu Crocpa Eko model, koja je ovlaštena za skupljanje takvog otpada. Akcija je namijenjena svim obiteljskim gospodarstvima, koja su takvu ambalažu dužna zbrinuti na zakonom propisani način.

Na mjestu skupljanja, prihvaća se ambalaža slijedećih tvrtki članova Udruge Crocpa, AM Agro, Agroteks, AgroChem - Maks, BASF, Bayer CropScience, Chromos Agro, Dow AgroScience, Herbos, Florel, Pinus Agro, Sygenta Agro, Genera d.d. Ambalažni otpad ostalih tvrtki neće biti prihvaćen.

Prilikom preuzimanja prazne ambalaže, tvrtka C.I.A.K. će za preuzetu količinu otpada posjedniku ovjeriti ispravno popunjen prateći list. Na taj način poljoprivrednik ima dokaz o pravilnom postupanju s praznom ambalažom sredstava za zaštitu bilja. Ovjereni prateći list poljoprivrednik je dužan pokazati inspektoru Ministarstva zaštite okoliša prilikom obilaska terena. Prateći list poljoprivrednici mogu nabaviti na prodajnim mjestima Narodnih novina (Obrazac PL - Oo), a ambalaža koja se skuplja mora biti prazna i pravilno isprana.

Poljoprivrednici popunjavaju samo dio 1 Pratećeg lista, a upute za popunjavanje se mogu pronaći na web stranici Udruge www.crocpa.hr.

Foto: www.crocpa.hr


Tagovi

Sredstva za zaštitu bilja CIAK Skupljanje ambalaže Akcija Crocpa


Partner