Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam hrane 2014.
  • 26.02.2014. 16:00

40. Sajam hrane u Budvi

Poljoprivreda, turizam i ekologija povezani u jedinstvenu sajamsku platformu, očekuju Vas od 3. do 5. travnja 2014. u Budvi

Foto: depositphotos, Valentyn_Volkov
  • 237
  • 17
  • 0

Ovogodišnji 40. Sajam hrane u Budvi, od 3. do 5. travnja 2014. okupit će izlagače iz sfere prehrambene industrije, poljoprivredne proizvodnje, mediteranskih kultura, organske hrane, vinarstva i vinogradarstva, konditorske industrije, pakovanja i ambalaže, alkoholnih i bezalkoholnih pića, prerade ribe, proizvođače mineralnih voda, kao i uvoznike i distributere poljoprivredne mehanizacije.

Sajam hrane uživa imidž najznačajnije manifestacije iz oblasti agrobiznisa u Crnoj Gori. U zajedničkom terminu ove godine održavaju se i 23. Sajam turizma te 20. Sajam ekologije. Aktualna sajamska platforma tradicionalnih izložbi Jadranskog sajma dizajnirana je kako bi osigurala sinergijski efekt turizma, prehrambene industrije i ekologije u jedinstven, konkurentan i dugoročno održiv proizvod, sa visokim standardima kvalitete.

Direktna komunikacija izlagača i profesionalnih kupaca, brojnost i raznovrsnost tržišnih segmenata i njihova međusobna povezanost, garancija je svim sudionicima za postizanje unapređenja prodaje i ostvarenje ključnih poslovnih kontakata.

Sajam je ujedno izvrsna prilika za sve proizvođače, uvoznike i distributere poljoprivredne mehanizacije da u okviru ovih segmenata predstave programe i tehnološka rješenja strojeva, alata i opreme ususret razvojnim potrebama poljoprivredne proizvodnje. Povezujući strateške gospodarske grane - poljoprivredu i turizam, organizatori ističu kako je sajam jedinstvena prilika za isticanje kvalitete Vaših proizvoda i unaprjeđenje poslovanja.

Bogati program sajma, između ostalog, uključuje brojne seminare, konferencije i stručne skupove iz sektora poljoprivrede, turizma i ekologije.

U prilogu članka, u PDF obliku, možete pronaći prijavnicu za Sajam hrane 2014.

Foto: depositphotos, Valentyn_Volkov


Dokumenti


Tagovi

Sajam hrane Budva Crna Gora Poljoprivredna mehanizacija Sajam ekologije Sajam turizam Organsko


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]