Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 02.07.2021. 13:20
  • Bjelovarsko-bilogorska, Bjelovar

28. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam u rujnu - uživo

Pokažimo ponovo na Sajamskom prostoru Gudovac sve najbolje što se nudi u poljoprivredi, stočarstvu, hortikulturi, obnovljivim izvorima energije, građevinskoj i komunalnoj opremi, pozivaju iz Bjelovarskog sajma.

Foto: Vedran Stapić
  • 1.342
  • 500
  • 0

Zbog epidemioloških mjera odgađani 28. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam održat će se od 3. do 5. rujna na prostoru u Gudovcu. 

U istom razdoblju održava se i Državna stočarska izložba te tematski sajmovi Peti element, Horop i Gro-ko. 

"Sajmove ćemo organizirati sukladno važećim epidemiološkim mjerama koje su donijele nadležne institucije u Republici Hrvatskoj", napominju iz Bjelovarskog sajma dodajući da su, budući da u ovom trenutku izlaganje na sajmovima u zatvorenim izložbenim prostorima nije dozvoljeno, pripremili alternativna rješenja za sve izlagače koji su do sada izlagali u njihovim izložbenim paviljonima.

"Pokažimo ponovo na Sajamskom prostoru Gudovac sve najbolje što se nudi u poljoprivredi, stočarstvu, hortikulturi, obnovljivim izvorima energije, građevinskoj i komunalnoj opremi", stoji u pozivu. 

Podsjećamo, na posljednjoj Skupštini društva Bjelovarskog sajma d.o.o., čiji su vlasnici Bjelovarsko - bilogorska županija u visini 60 i Grad Bjelovar 40 posto, na funkciju v.d. direktora imenovan je Zlatko Salaj.  

Prijavne obrasce za nadolazeće manifestacije pronađite u dokumentima ispod teksta. 


Dokumenti


Tagovi

Bjelovarski sajam Jesenski međunarodni sajam Gudovac Državna stočarska izložba


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Filter rizika bioraznolikosti - alat za kompanije i financijske institucije

Svjetska organizacija za zaštitu prirode WWF u Davosu, gdje se održava Svjetski ekonomski forum, lansira novi alat - Filter rizika bioraznolikosti (Biodiversity Risk Filt...

Više [+]