Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Manifestacija
  • 02.09.2017. 16:30

11. Hrvatski festival pekmeza, džema i marmelade

Već 11. Hrvatski festival pekmeza, džema i marmelade održat će se od 29. rujna do 1. listopada u Dubrovniku.

  • 472
  • 32
  • 0

Već 11. Hrvatski festival pekmeza, džema i marmelade, koji organiziraju udruge DEŠA-Dubrovnik i Dubrovačka naranča u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom - županijskom komorom Dubrovnik, održat će se od 29. rujna do 1. listopada u Dubrovniku.

Cilj Festivala je promovirati i profilirati hrvatski autohtoni gastro proizvod. Manifestacija će se, sada već tradicionalno, održati na Stradunu, ispred crkve sv. Vlaha gdje će izlagači iz svih krajeva Hrvatske predstaviti svoje proizvode posjetiteljima i ugostiteljima Dubrovnika.

"Festivalom želimo promovirati ne samo male proizvođače već i bogatstvo i raznolikost kulturne baštine različitih krajeva naše zemlje stoga bismo željeli napomenuti da je sudjelovanje u narodnim nošnjama kraja iz kojeg dolazite obvezno. Također, molimo suidonike da donesu stolnjake s narodnim vezom za aranžiranje stola", navode organizatoi.

U sklopu manifestacije organiziraju i ocjenjivanje proizvoda u četiri kategorije (za najbolji pekmez, marmeladu, džem i extra džem). Uzorci se dostaviljaju (po dvije teglice od svakog uzorka - s pripadajućom deklaracijom) do 10. rujna 2016. na adresu: DEŠA - DUBROVNIK,Frana Supila 8, 20000 Dubrovnik

Prijaviti se možete najkasnije do 10. rujna putem prijavnice koja se nalazi u dokumentu ispod teksta. Dostavite je na fax: 020/411-033 ili e-mail desa@du-t.com.hr najkasnije do 10. rujna 2017.

Kotizacija za sudjelovanje na Festivalu iznosi 500 kuna.

Foto Pixabay/RitaE


Dokumenti


Tagovi

11. Hrvatski festival pekmeza Džema i marmelade Dubrovnik


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).