AgroKlub.com

\

Sajmovi & događanja

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Sajmovi & događanja » 11. Hrvatski festival pekmeza, džema i marmelade

11. Hrvatski festival pekmeza, džema i marmelade

Manifestacija

11. Hrvatski festival pekmeza, džema i marmelade

Datum: 02.09.2017. 16:30

Kategorija:

Sajmovi & događanja

Već 11. Hrvatski festival pekmeza, džema i marmelade održat će se od 29. rujna do 1. listopada u Dubrovniku.

Već 11. Hrvatski festival pekmeza, džema i marmelade, koji organiziraju udruge DEŠA-Dubrovnik i Dubrovačka naranča u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom - županijskom komorom Dubrovnik, održat će se od 29. rujna do 1. listopada u Dubrovniku.

Cilj Festivala je promovirati i profilirati hrvatski autohtoni gastro proizvod. Manifestacija će se, sada već tradicionalno, održati na Stradunu, ispred crkve sv. Vlaha gdje će izlagači iz svih krajeva Hrvatske predstaviti svoje proizvode posjetiteljima i ugostiteljima Dubrovnika.

"Festivalom želimo promovirati ne samo male proizvođače već i bogatstvo i raznolikost kulturne baštine različitih krajeva naše zemlje stoga bismo željeli napomenuti da je sudjelovanje u narodnim nošnjama kraja iz kojeg dolazite obvezno. Također, molimo suidonike da donesu stolnjake s narodnim vezom za aranžiranje stola", navode organizatoi.

U sklopu manifestacije organiziraju i ocjenjivanje proizvoda u četiri kategorije (za najbolji pekmez, marmeladu, džem i extra džem). Uzorci se dostaviljaju (po dvije teglice od svakog uzorka - s pripadajućom deklaracijom) do 10. rujna 2016. na adresu: DEŠA - DUBROVNIK,Frana Supila 8, 20000 Dubrovnik

Prijaviti se možete najkasnije do 10. rujna putem prijavnice koja se nalazi u dokumentu ispod teksta. Dostavite je na fax: 020/411-033 ili e-mail desa@du-t.com.hr najkasnije do 10. rujna 2017.

Kotizacija za sudjelovanje na Festivalu iznosi 500 kuna.

Foto Pixabay/RitaE

Broj pregleda članka: 379; Uspješnost članka: 30.95

Tagovi: Dubrovnik, džema i marmelade, 11. Hrvatski festival pekmeza

Ključne riječi članka: 11, hrvatski, festival, pekmeza, dzema, i, marmelade, rujna, dubrovnik, hrvatski, festival pekmeza džema, hrvatski festival pekmeza


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!


Dokumenti 11. Hrvatski festival pekmeza, džema i marmelade

Prijavnica

Prijavnica
veličina datoteke: 0.35 MB