Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • New Holland
  • 08.07.2013. 19:00

Traktor New Holland T8

New Holland T8 je model traktora snage od 219 kW do 286 kW.

  • 2.728
  • 129
  • 0

Moderan i stabilan, snažan i sposoban. Tipični New Holland

New Holland DNK prolazi kroz svaki aspekt T8 traktora serije. Dugi međuosovinski razmak za stabilnost. Mirna, prostrana kabina. Svjetska klasa ergonomije. Moderna FPT snaga za optimalne performanse i ekonomičnost. Teške osovine za dvostruke kotače sprijeda i straga. Visoki kapacitet hidraulike. Odlična vidljivost. Velika sposobnost manevriranja. Moderan izgled.

Više snage i produktivnosti

T8 traktori su najmoćniji traktori serije dostupan s punim powershift transmisijom.Cijeli spektar se diči New Holland ECOBlue ™ SCR-tehnologija za Tier 4A sukladnosti. To znači da Cursor 9 motora ima iznimnu prozračnost za značajan učinak prednost. Svi modeli imaju motor Power Management koji nudi više snage za zahtjevne priključno vratilo, hidraulički i transportu, s do 49hp (CV) na dodatni T8.390.

Maksimalna raznovrsnost

T8 traktori nisu bili dizajnirani isključivo za obradđivanje. Dugi razmak osovina i iznimnu upravljivost osiguravaju T8 ne mogu samo u excel teške nacrt programa, oni su također pogodni za uzgoj sekundarne, bušenje i prijevozne zadatke. Integrirani prednji podizni uređaj i PTO znači da cijeli prednji niz može biti opremljen i spojen na napajanje.


Dokumenti


Tagovi

Mehanizacija Traktori New Holland

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]