Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Privredna banka Zagreb
  • 04.10.2017. 15:00

PBZ Agro krediti za financiranje jesenske sjetve!

PBZ Agro kreditima pomaže ratarima u financiranju ciklusa poljoprivredne proizvodnje, a glavnicu i kamate plaćate jednokratno tek nakon žetve!

Foto: Stockr/bigstockphoto.com
  • 1.950
  • 83
  • 0

Kao jedna od vodećih banaka u zemlji, Privredna banka Zagreb želi pomoći svojim klijentima - ratarima u financiranju ciklusa poljoprivredne proizvodnje. PBZ Agro krediti omogućavaju im da premoste razdoblje od sjetve do žetve.

Krediti se koriste namjenski za nabavu repromaterijala i goriva, a vraćaju nakon prodaje uroda i naplate od kupaca. U razdoblju od sjetve do žetve, klijenti nemaju nikakvih financijskih odljeva jer se glavnica i kamate plaća jednokratno tek nakon žetve, odnosno nakon prodaje uroda te naplate od kupaca.

Kreditiranje jednogodišnjih ratarskih kultura

Konkretna namjena PBZ Agro kredita je kreditiranje proizvodnje jednogodišnjih ratarskih kultura. Jednim kreditom može biti obuhvaćena proizvodnja većeg broja različitih jednogodišnjih ratarskih kultura, odnosno kod kultura koje imaju isti kalendarski ciklus sadnje, žetve i otkupa. Ovim putem Privredna banka Zagreb Vas poziva da s ovim atraktivnim modelom kreditiranja razvijate svoje poljoprivredno gospodarstvo i to na najlakši te najjednostavniji način,a bez suvišnih troškova.

Tablica 1. Način utvrđivanja visine kredita prema vrsti poljoprivredne kulture

Poljoprivredna kultura

Iznos jediničnog kredita po hektaru površine

pšenica, kukuruz, ječam, soja

4.000 kn

raž, tritikale, zob, proso

3.500 kn

uljana repica, suncokret

4.500 kn

šećerna repa

8.000 kn

Primjer izračuna visine kredita - Uzgaja se soja na 10 ha i suncokret na 2 ha. Najveći mogući iznos kredita je: 49.000 kuna (10 x 4.000 + 2 x 4.500 kuna).

Agro kartica je posebnost te praktičan način korištenja ovog kredita,a izdaje se korisniku bez članarine i upisnine. S njom je moguće:

  • plaćanje repromaterijala namijenjenog poljoprivrednoj proizvodnji (bez troškova)
  • plaćanje troškova goriva
  • u svakom trenutku dobiti uvid u preostali raspoloživi iznos kredita

Za ugovaranje kredita ili za više informacija obratite se izravno svom menadžeru za kontakte s klijentima ili djelatnicima PBZ banke na najbližem Sinergo desku ili na jedan od niže navedenih kontakata.

Foto: Stockr/bigstockphoto.com


Tagovi

PBZ banka Agro kredit Sjetva Žetva Ulaganja Kreditiranje Proizvodnja Jesenska sjetva


Partner

Privredna banka Zagreb d.d.

Radnička cesta 50, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: 01/6360 000, e-mail: com@pbz.hr web: https://www.pbz.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]