AgroKlub.com

\

Privredna banka Zagreb d.d.

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Sve o AgroKlubu » Partneri » Privredna banka Zagreb d.d.

Privredna banka Zagreb d.d.

AgroKlub.com Partner

Privredna banka Zagreb d.d.

Privredna banka Zagreb d.d. osnovana je 1966. godine, te je kontinuirano vodeća financijska institucija na hrvatskom tržištu. Danas je moderna i dinamična financijska institucija koja je orijentirana na kontinuirano unapređenje poslovanja. S nacionalnom mrežom podružnica i poslovnica, te ostalim bankarskim i nebankarskim članicama Grupe, PBZ je jedna od rijetkih banaka koje pružaju usluge diljem zemlje.

Tekstovi Privredna banka Zagreb d.d.

Opremite gospodarstvo uz povoljne PBZ COSME kredite!

Nabavljate novu poljoprivrednu i drugu opremu te poljoprivredne strojeve ili gospodarska vozila za koje Vam je potrebno dodano financiranje u vrijednosti do 400.000,00 HRK, a nemate nikakvo dodatno osiguranje koje bi ponudili kreditnim institucijama za osiguranje kreditnog aranžmana? PBZ COSME krediti su rješenje za Vas. Sam kreditni program dostupan je... Opremite gospodarstvo uz povoljne PBZ COSME kredite!

PBZ Agro krediti za financiranje jesenske sjetve!

Kao jedna od vodećih banaka u zemlji, Privredna banka Zagreb želi pomoći svojim klijentima - ratarima u financiranju ciklusa poljoprivredne proizvodnje. PBZ Agro krediti omogućavaju im da premoste razdoblje od sjetve do žetve. Krediti se koriste namjenski za nabavu repromaterijala i goriva, a vraćaju nakon prodaje uroda i naplate od kupaca. U... PBZ Agro krediti za financiranje jesenske sjetve!

Pomoć poljoprivrednicima od sjetve do žetve

Kao jedna od vodećih banci u zemlji, Privredna banka Zagreb već godinama se uspješno prilagođava svim specifičnim potrebama različitih kategorija poduzetnika. Poljoprivrednici su iznimno bitan čimbenik, jer su svjesni važnosti njihovog doprinosa ekonomiji cijele zemlje. Iz tog razloga, zajedničkim snagama i partnerskom suradnjom koja se... Pomoć poljoprivrednicima od sjetve do žetve

Pregled svih tekstova partnera Privredna banka Zagreb d.d..

Svi tekstovi Privredna banka Zagreb d.d.

Privredna banka Zagreb d.d.

Kontaktirajte nas

Privredna banka Zagreb d.d.
Radnička cesta 50, Zagreb
tel: 01/6360 000
fax: 01/6360-063
www.pbz.hr 

e-mail: com@pbz.hr
web: www.pbz.hr

Lokacija