Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nepogoda
  • 14.04.2020. 16:30
  • Virovitičko-podravska, Virovitica

Virovitica: Proglašena prirodna nepogoda zbog mraza

Niske temperature uzrokovale su velike materijalne štete na voćarskim i povrtlarskim kulturama te na cvijeću i medonosnom drveću.

Foto: Karolina Rastija
  • 501
  • 140
  • 0

Virovitičko-podravski župan Igor Andrović donio je u utorak Odluku o proglašenju prirodne nepogode zbog mraza za područja Virovitice i općine Suhopolje gdje su niske temperature izazvale velike štete na voćarskim i povrtlarskim kulturama.

"Prirodna nepogoda je uzrokovana izrazito niskim temperaturama koje su 23. i 24. ožujka, te 2. i 3. travnja 2020. godine pogodile područje grada Virovitice i općine Suhopolje“, naveo je župan Andrović.

Dodao je kako su niske temperature uzrokovale velike materijalne štete na voćarskim i povrtlarskim kulturama te na cvijeću i medonosnom drveću. "Osobito se to odnosi na presadnice u plastenicima i bagremu“, dodao je Andrović.

Proglašena prirodna nepogoda u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji

Povjerenstva za procjenu šteta od prirodnih nepogoda obvezuju se da u roku od 15 dana od proglašenja prirodne nepogode izrade izvješće s procjenom ukupne štete i dostave ga Županijskom povjerenstvu za procjenu štete od prirodnih nepogoda putem Registra šteta.


Izvori

Hrvatska izvještajna novinska agencija - HINA


Tagovi

Elementarna nepogoda Virovitica Suhopolje Mraz

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

20.03.2024. posađen prvi dio krumpira za sezonu 2024.