Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Policija
  • 06.07.2023. 10:30
  • Virovitičko-podravska, Virovitica

Uz luk i kupus uzgajali marihuanu - među uhićenima i policajac

Trojici muškaraca oduzeto je 1,3 kilograma marihuane koju su uzgajali u vrtu.

Foto: PU virovitičko-podravska
  • 642
  • 65
  • 0

Policijski službenici Policijske uprave virovitičko-podravske dovršili su tri odvojena kriminalistička istraživanja nad tri muškarca starosti 43, 42 i 42 godine, zbog postojanja sumnje na počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Među njima je i policajac koji je sudjelovao u uzgoju i prodaji marihuane. Naime, oduzeto im je više od 1,3 kilograma marihuane koju su, prema fotografijama koje je objavila policija, uzgajali u vrtu zajedno s kupusom i lukom.

Na temelju naloga Županijskog suda u Bjelovaru provedene su pretrage obiteljskih domova i drugih prostora kojima se koriste trojica muškaraca na području Virovitice.

"U provedenim pretragama pronađeno je i oduzeto 15 stabljika marihuane, vrhovi, listovi i ostali dijelovi stabljika marihuane - ukupno oko 1.333,4 grama, sjemenke marihuane, bočica ispunjena tamnozelenom tekućinom nalik na ulje konoplje te razna tehnička oprema rasvjetna tijela, ventilatori, drobilice, šatori za indoor-uzgoj i filter za odzračivanje", objavili su iz PU virovitičko-podravske.

Muškarci su uhićeni i nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predani pritvorskom nadzorniku.

Dobio odobrenje za industrijsku konoplju - uzgojio onu drugu

S obzirom na to da je jedan od osumnjičenih policijski službenik, na temelju rješenja načelnika Policijske uprave virovitičko-podravske odmah je udaljen iz službe te će protiv njega biti podnijet zahtjev za pokretanje disciplinskog postupaka, zaključuju u objavi. 


Tagovi

Promet drogama Marihuana Uhićen policajac PU virovitičko-podravska Vrt Uhićenje


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sirutka ključna komponenta novog sredstva protiv mamurluka?

Znanstvenici su osmislili sredstvo koje bi moglo biti najbolji lijek za mamurluk. Napravljen je od sirutke, nanočestica zlata i šećera, piše sciencealert.  Eksperimenti n...

Više [+]