Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tuga
  • 15.03.2023. 09:00

U požaru izgorjelo pet krava

Točan uzrok izbijanja požara još uvijek nije poznat.

Foto: Depositphoto/adameq2 (ilustracija)
  • 556
  • 118
  • 0

Velika tragedija dogodila se tijekom večeri 13. ožujka u čačanskom naselju Konjevići, u susjednoj Srbiji, kada јe u požaru koji јe izbio na pomoćnom objektu obitelji Blagojević izgorjelo pet grla krupne stoke.

"Od jedanaest krava u požaru je izgorjelo pet, sva sreća pa je domaćin uspio nešto spasiti. Odmah smo pozvali vatrogasce, ali vatra je bila u razbuktaloj fazi. Krovna konstrukcija koja je gorjela, pala je unutar objekta u kojoj su se nalazile krave, koje su nažalost nastradale", kažu mještani za agenciju RINA.

Peteročlana obitelj u požaru uspjela spasiti domaće životinje, sve drugo uzela im je vatra

Jedna osoba je zbog simptoma trovanja ugljičnim monoksidom odmah prevezena u Opću bolnicu u Čačku, a nakon opservacije puštena kući.

Točan uzrok izbijanja požara još uvijek nije poznat.


Tagovi

Požar Krave Vatrogasci Konjevići Uzrok požara Štala


Autorica

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirana novinarka koja je svoju specijalnost pronašla u agro novinarstvu. U poslu i životu vodi se Nietzscheovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]