Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hrvatska poljoprivredna komora
  • 19.04.2019. 12:00

Suradnja HPA i RWE: Posebna ponuda poljoprivrednicima donosi uštede

Hrvatska poljoprivredna komora i tvrtka RWE potpisali su ugovor o suradnji, kojim članovi komore ostvaruju pravo na posebnu ponudu RWE-a, koja će donijeti znatne uštede u kućanstvima članova komore.

Foto: Hrvatska poljoprivredna komora
  • 314
  • 26
  • 0

Hrvatska poljoprivredna komora i tvrtka RWE, jedan od vodećih opskrbljivača električnom energijom i plinom u Hrvatskoj, u srijedu, 17. travnja, potpisali su ugovor o suradnji, kojim članovi komore ostvaruju pravo na posebnu ponudu RWE-a, koja će donijeti znatne uštede u kućanstvima članova komore, odnosno poljoprivrednicima koji se odluče na suradnju s tvrtkom RWE. 

"Uz povoljne uvjete opskrbe električnom energijom i plinom, naši članovi koji postanu kupci RWE-a potpuno besplatno dobivaju paket LED žarulja za svoje kućanstvo, kao i besplatne usluge Majstor u kući (hitne intervencije i popravci 24 sata dnevno) i Doktor u kući (24-satno telefonsko savjetovanje s liječnicima i subvencioniranje troška smještaja za vrijeme bolničkog liječenja). Naša komora teži tome da svim svojim članovima pomogne u smanjenju troškova poslovanja i to je jedan od načina kojima poboljšavamo gospodarsku situaciju svih OPG-ova i članova HPK na tržištu", izjavio je Mladen Jakopović, predsjednik Hrvatske poljoprivredne komore.

Ponuda vrijedi dokle god je interesa poljoprivrednika

Predsjednik Uprave RWE Energije Zoran Miliša istaknuo je važnost potpisivanja ovog sporazuma u cilju edukacije krajnjih kupaca i poduzetnika o prepoznavanju opcija koje su dostupne na tržištu, u smislu slobodnog odabira najboljeg opskrbljivača. 

"Umjesto trošenja novca na velike marketinške kampanje, mi u RWE-u radije ostvarujemo izravne suradnje s tvrtkama, komorama, sindikatima i različitim udruženjima, kako bismo njihovim zaposlenicima, odnosno članovima ponudili konkretne benefite. Ugovor o suradnji koji smo potpisali s poljoprivrednom komorom je neograničenog vremenskog karaktera, odnosno naša ponuda vrijedi dokle god postoji interes hrvatskih poljoprivrednika", kazao je Miliša.


Tagovi

Hrvatska poljoprivredna komora RWA Suradnja Zoran Miliša Mladen Jakopović Ušteda


Partner

Hrvatska poljoprivredna komora

Ulica grada Vukovara 78, 10116 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 (1) 61 09 809, fax: +385 (1) 61 09 810, e-mail: komora@komora.hr web: https://www.komora.hr