Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prekršajni sud
  • 22.05.2018. 13:30

Stočar Bojan ide u zatvor, ali ne samo zbog neregistrirane prikolice

Sjećate se priče iz susjedstva o stočaru koji mora u zatvor zbog neregistrirane prikolice? Izgleda da i nije baš samo zbog prikolice...

Foto: Večernje novosti online
  • 10.090
  • 550
  • 0

Vijest da Bojan Radovanović iz Kuršumlije u susjednoj Srbiji mora u zatvor zbog neregistrirane prikolice, odjeknula je toliko jako, da su mu mnogi koji su čuli za ovu priču poželjeli i novčano pomoći, kako bi izbjegao kaznu. Međutim, on će ipak biti lišen slobode, a predsjednica Prekršajnog suda u Prokuplju Slađana Drašković rekla je za tamošnje Novosti da razlog nije prikolica.

"U pitanju su teški prekršaji, koji se više ne mogu zamijeniti novčanim kaznama. Radovanović je, nažalost, bezbroj puta zloupotrijebio našu toleranciju i želju da mu pomognemo. U više navrata smo mu izašli u susret i odlagali izvršenje zatvorske kazne, ali je on nastavio činiti prekršaje, pa više ne može biti privilegiran i 23. svibnja će morati u zatvor", rekla je Draškovićeva.

Zbog neregistrirane prikolice, stočar ide u zatvor

Dodala je da su bar tri prekršaja koje je počinio teška kaznena djela protiv sigurnosti prometa, poput vožnje bez dozvole i pod zabranom, te u alkoholiziranom stanju. Radovanović je do sada platio 550.000 dinara (oko 32.000 kuna) na ime kazni za ranije prekršaje. Novosti pišu i da je poslao zahtjev da sa sobom povede stoku, kako bi se o njoj brinuo na zatvorskoj ekonomiji, dok će majku zbrinuti netko od rođaka.


Izvori

Novosti.rs


Tagovi

Bojan Radovanović Stočar Prikolica Zatvor


Autorica

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednica portala, diplomirana novinarka i ljubiteljica prirode. Omiljena izreka: Tko smije taj može, tko ne zna za strah, taj ide naprijed.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]