• Online konferencija
  • 06.09.2021. 16:00

Što donose izmjene Zakona o poljoprivrednom zemljištu?

Izmjene Zakona uskoro idu u saborsku proceduru. O tome tko će imati prednost u zakupu državne zemlje i hoćemo li se izgubiti u matematici bodovanja, razgovarat ćemo na AK online konferenciji.

Foto: Agroklub
  • 1.608
  • 232
  • 0

Želite li doznati što donose izmjene Zakona o poljoprivrednom zemljištu, prijavite se za sudjelovanje na online konferenciji Agrokluba koja će se održati 9. rujna u 14 sati na platformi Zoom.

Na konferenciji ćemo raspraviti o rezultatima postojećeg zakona, te hoće li i na koji način njegove izmjene doprinijeti bržoj i učinkovitijoj raspodjeli državnog poljoprivrednog zemljišta.

Govorit ćemo o administrativnim problemima i nedoumicama jedinica lokalne samouprave kod donošenja programa raspolaganja, kao i provedbi natječaja za zakup, te na koji način ovu problematiku vide poljoprivrednici iz različitih sektora poljoprivredne proizvodnje.

Link za prijavu pronađite ovdje

Naši sugovornici na konferenciji bit će: Tugomir Majdak, državni tajnik u Ministarstvu poljoprivrede, Dražen Tonkovac, načelnik Općine Čepin, Mladen Kušeković, Natura Beef d.o.o., Marijo Puškarić, Agro Puškarić PO te Robert Hadžić, predstavnik Udruge OPG-a Hrvatske "Život".

Državno zemljište: Hoćemo li se izgubiti u matematici bodovanja?

Online konferencija "Što donose izmjene Zakona o poljoprivrednom zemljištu?“ bit će emitirana uživo na YouTube kanalu Agrokluba, 9. rujna od 14 sati.


Tagovi

AK konferencija Zakon o poljoprivrednom zemljištu Državno zemljište Tugomir Majdak Dražen Tonkovac Mladen Kušeković Marijo Puškarić Robert Hadžić


Autorica

Leticija Hrenković

Više [+]

Magistra politologije sa značajnim iskustvom u medijima i komunikacijskom menadžmentu institucija državne i javne uprave vezanim za poljoprivredu, ribarstvo i ruralni razvoj

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sezona #crvenog
A jeste krenuli pripremati tursiju?
(meni majka šalje fotku kak cisti povrće, a pored Pelin - to za želudac, znate - pa fotka nije bas primjerena za #klub jel) ;)