• Prevrtanje traktora
  • 09.08.2019. 09:00

Smrtno stradala dvojica traktorista - uzrok prevrtanje traktora

Ovo je već peta nesreća koje su doživjeli traktoristi u susjedstvu u samo posljednjih 20-ak dana. 

Foto: Pixabay/RonPorter (ilustracija)
  • 825
  • 65
  • 0

Crni je ovo tjedan za traktoriste u susjednoj zemlji. Samo u jednom danu, u utorak, 6. kolovoza smrtno su u BiH stradale dvije osobe zbog slijetanja, odnosno prevrtanja traktora. 

Naime, Policijskoj stanici Kozarska Dubica, 06.08.2019. godine, oko 23,15 sati, prijavljeno je da je na lokalnom putu Knežica-Bačvani, u mjestu Knežica, došlo do slijetanja traktora u kojem je smrtno stradao pedesetšestogodišnjak S.D.

Isti dan, na lokalnom putu u mjestu Jasenovi Potoci, općina Mrkonjić Grad, oko 19,15 sati došlo je do prevrtanja traktora kojim je upravljao V.P. iz Mrkonjić Grada. Vozač je zadobio tjelesne ozljede te je jučer, 7. kolovoza uslijed zadobivenih ozljeda preminuo.

Ovo je već peta nesreća koje su doživjeli tamošnji traktoristi u posljednjih 20-ak dana. 

Krajem srpnja je traktorist iz Šarinca (48) preminuo nakon ozljeda zadobivenih tijekom rada s traktorom na njivi, dok je mladi traktorist J.Dž. (23) iz Vrtoča zbog prevrtanja traktora završio u bolnici. 

Početkom kolovoza, traktorist iz Gradiške M.D. preminuo je od posljedica teških ozljeda koje je zadobio nakon prevrtanja traktora. 

Dvije nesreće u šumi - dvoje poginulih, jedan ozlijeđen

Traktoristi, ma gdje bili, posebno vlasnici starijih traktora, povećajte oprez prilikom vožnje


Tagovi

Prevrtanje traktora Smrtno stradao Tragedija


Autorica

Maja Celing Celić

Maja je profesorica hrvatskog jezika i književnosti s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Također je hobi vrtlarica te urednica Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi