• Nesreća u šumi
  • 04.08.2019. 18:00

Dvije nesreće u šumi - dvoje poginulih, jedan ozlijeđen

Traktorist iz Gradiške u susjednoj BiH preminuo je u prevrtanju traktora, a tada je ozlijeđena još jedna osoba koja je bila u prikolici. U sječi šume u Mjedeniku smrtno je stradao 84-godišnjak.

Foto: Pixabay/gorartser
  • 1.653
  • 87
  • 0

Nije ni deset dana prošlo kako su u susjednoj BiH dva traktorista stradala, jedan sa smrtnim ishodom, drugi s težim ozljedama, dogodila se još jedna nesreća zbog prevrtanja traktora. 

Traktorist poginuo na njivi, a u prevrtanju ozlijeđen mladić

Naime, traktorist iz Gradiške M.D. preminuo je od posljedica teških ozljeda koje je zadobio nakon prevrtanja traktora kojim je upravljao u mjestu Orahova, u Gradišci.

Iz Policijske uprave Gradiška priopćeno je da je Policijskoj stanici u ovom gradu u četvrtak u 17.00 sati prijavljeno da se u šumi mjestu Orahova prevrnuo traktor kojim je upravljao M.D.

U prevrtanju je ozlijeđena i osoba I.H. iz Gradiške koja se nalazila u prikolici.

Nažalost, Policijskoj stanici Pale, 31.07.2018 godine, oko 13,45 sati prijavljeno je da je u mjestu Mjedenik, općina Pale smrtno stradao B.M. (1935), od ozljeda koje je zadobio prilikom sječe šume.


Tagovi

Nesreća u šumi Prevrtanje traktora Sječa šume Smrtno stradali


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Maja je profesorica hrvatskog jezika i književnosti s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Također je hobi vrtlarica te urednica Agrokluba.