Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • HTZ
  • 18.11.2018. 12:00

Slavonija promovirana u Torinu: Idealna destinacija za upoznavanje drugačije Hrvatske

Nakon nekoliko godina hrvatska turistička ponuda predstavila se u Torinu, glavnom središtu jedne od najrazvijenijih i najpotentnijih regija Italije, Piemonte.

Foto: HTZ
  • 119
  • 11
  • 0

U organizaciji Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Italiji, u Torinu je 14. studenoga organizirana prezentacija Slavonije, a organizirana je i poslovna radionica između hrvatskih turističkih subjekata i talijanskih partnera, priopćili su iz HTZ-a.

"Odaziv je bio odličan jer je u programu sudjelovalo 19 turističkih tvrtki iz Hrvatske te 70 turističkih agenata i predstavnika CRAL-ova, organizacija unutar sindikata velikih tvrtki i banaka koje se bave organiziranjem putovanja za svoje članove iz područja regije Piemonte. Cilj poslovne radionice bio je intenziviranje suradnje između talijanskih i hrvatskih partnera te predstavljanje potencijala, turističkih proizvoda i ljepota regije Slavonija", kažu iz HTZ-a. 

Sudionike su pozdravile predstavnice klastera Slavonija, direktorice TZZ Požeško-slavonske Maja Jakobović te Osječko-baranjske Ivana Jurić koja je s kolegama ujedno održala i dinamičnu prezentaciju Slavonije kroz približavanje turističkih proizvoda poput aktivnog odmora, eno-gastronomije, kulture, prirode itd.

Tijekom prezentacije naglašeno je da je Slavonija za talijanske goste, koji provode ljeto na hrvatskoj obali, idealna destinacija za kombinaciju odmora na moru i kontinentu, odnosno za upoznavanje drugačije Hrvatske. Tijekom večeri organizirana je i nagradna igra gdje su najsretniji sudionici osvojili tematska putovanja u Slavoniju, kao i dvije povratne karte Croatia Airlinesa na relaciji Milano-Zagreb.

"Nakon nekoliko godina hrvatska turistička ponuda predstavila se u Torinu, glavnom središtu jedne od najrazvijenijih i najpotentnijih regija Italije, Piemonte te nam je iznimno drago i važno da smo turističku ponudu Hrvatske te klastera Slavonija predstavili talijanskim partnerima koji su s posebnim interesom pratili prezentaciju te aktivno sudjelovali u razgovorima. Ovaj poslovni susret opravdao je očekivanja hrvatskih i talijanskih partnera, prvenstveno zbog ostvarenih kontakata“, zaključila je Viviana Vukelić, direktorica Predstavništva HTZ-a u Italiji.

U konačnici degustirali su se slavonski proizvodi, ali i podijeljeni suveniri. 


Tagovi

Slavonija Torino HTZ


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]