Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • HTZ
  • 18.11.2018. 12:00

Slavonija promovirana u Torinu: Idealna destinacija za upoznavanje drugačije Hrvatske

Nakon nekoliko godina hrvatska turistička ponuda predstavila se u Torinu, glavnom središtu jedne od najrazvijenijih i najpotentnijih regija Italije, Piemonte.

Foto: HTZ
  • 109
  • 11
  • 0

U organizaciji Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Italiji, u Torinu je 14. studenoga organizirana prezentacija Slavonije, a organizirana je i poslovna radionica između hrvatskih turističkih subjekata i talijanskih partnera, priopćili su iz HTZ-a.

"Odaziv je bio odličan jer je u programu sudjelovalo 19 turističkih tvrtki iz Hrvatske te 70 turističkih agenata i predstavnika CRAL-ova, organizacija unutar sindikata velikih tvrtki i banaka koje se bave organiziranjem putovanja za svoje članove iz područja regije Piemonte. Cilj poslovne radionice bio je intenziviranje suradnje između talijanskih i hrvatskih partnera te predstavljanje potencijala, turističkih proizvoda i ljepota regije Slavonija", kažu iz HTZ-a. 

Sudionike su pozdravile predstavnice klastera Slavonija, direktorice TZZ Požeško-slavonske Maja Jakobović te Osječko-baranjske Ivana Jurić koja je s kolegama ujedno održala i dinamičnu prezentaciju Slavonije kroz približavanje turističkih proizvoda poput aktivnog odmora, eno-gastronomije, kulture, prirode itd.

Tijekom prezentacije naglašeno je da je Slavonija za talijanske goste, koji provode ljeto na hrvatskoj obali, idealna destinacija za kombinaciju odmora na moru i kontinentu, odnosno za upoznavanje drugačije Hrvatske. Tijekom večeri organizirana je i nagradna igra gdje su najsretniji sudionici osvojili tematska putovanja u Slavoniju, kao i dvije povratne karte Croatia Airlinesa na relaciji Milano-Zagreb.

"Nakon nekoliko godina hrvatska turistička ponuda predstavila se u Torinu, glavnom središtu jedne od najrazvijenijih i najpotentnijih regija Italije, Piemonte te nam je iznimno drago i važno da smo turističku ponudu Hrvatske te klastera Slavonija predstavili talijanskim partnerima koji su s posebnim interesom pratili prezentaciju te aktivno sudjelovali u razgovorima. Ovaj poslovni susret opravdao je očekivanja hrvatskih i talijanskih partnera, prvenstveno zbog ostvarenih kontakata“, zaključila je Viviana Vukelić, direktorica Predstavništva HTZ-a u Italiji.

U konačnici degustirali su se slavonski proizvodi, ali i podijeljeni suveniri. 


Tagovi

Slavonija Torino HTZ


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).