Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ruralni razvoj
  • 30.11.2021. 13:00

Ravnatelj u Ministarstvu poljoprivrede zatražio razrješenje

Goran Lipavić, neslužbeno doznajemo, zatražio je razrješenje s mjesta ravnatelja Uprave za potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju.

Foto: R. Prusina/Youtube/printscreen
  • 3.136
  • 435
  • 3

Ravnatelj Uprave za potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju, Goran Lipavić, kojega je Vlada RH na to mjesto imenovala prije nepunih devet mjeseci, zatražio je razrješenje iz osobnih razloga, neslužbeno doznajemo.

U poljoprivrednoj javnosti pojavila se i informacija da je razlog Lipavićeva odlaska mogućnost poništenja natječaja za male poljoprivrednike, u operaciji 6.3.1., a sve zbog nemogućnosti kupovine rabljene mehanizacije.

Međutim, u Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju demantiraju poništenje navedenog natječaja koji je na objavu čekao više od dvije godine, a za koji se prijave započinju zaprimati od 3. prosinca ove godine.

Vlada RH imenovala je Gorana Lipavića ravnateljem 28. veljače 2021. godine, a razrješenje s te funkcije zatražio je od 1. prosinca 2021. godine.

Tugomir Majdak na čelu Uprave za potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju?

Taj diplomirani inženjer agronomije, dugogodišnji je državni službenik u Ministarstvu poljoprivrede, u kojem radi 15 godina.


Tagovi

Goran Lipavić Ministarstvo poljoprivrede Vlada RH Uprava za potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]