Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Moje povrće
  • 22.03.2021. 16:00

Proljeće 2021. u vrtu uz Agroklub

Pohvali se svojom najdražom fotkom iz vrta na KLUBu i uključi se u igru. Prvih 50 koji to učine, dobit će sjeme povrća (mrkve, salate i kupusa) na svoju adresu. A to je tek početak igre!

Foto: JimFilim@Depositphotos
  • 1.040
  • 289
  • 0

Provedi proljeće u svom omiljenom vrtu uz Agroklub! Zajedno sa sponzorima pripremili smo igru od prvog do zadnjeg dana proljeća, u kojoj zajedno sadimo povrće.

Želiš sudjelovati? Za početak postavi najdražu fotku iz svog vrta na KLUB uz hashtag #mojepovrće i pričekaj poštara. Naime, prvih 50 koji to učine, a ispunili su sve uvjete, na svoju će adresu dobiti kvalitetno sjeme kupusa, mrkve i salate poznate sjemenske kuće Bejo Zaden

Kad sjeme stigne na kućne adrese, kroz 10 proljetnih tjedana zajedno ćemo proći sve faze, od pripreme zemlje, sadnje, brige o biljkama do ubiranja plodova. Svaki tjedan, barem jednom, ufotkaš rezultate i objaviš na KLUBu. Svi sudionici, a i naši vrtlari iz Agrokluba su ti na raspolaganju za eventualna pitanja o uzgoju.

Svi prijavljeni koji s nama provedu 10 tjedana su pobjednici, a troje najboljih osvojit će i nagrade koje je osigurala tvrtka ProEco, naširoko poznata među ekološkim proizvođačima.

Pravila sudjelovanja

Sudjelovati mogu svi registrirani članovi Agrokluba koji se prijave na ovu igru. Ako si među prvih 50, tvoj je zadatak po primitku pošiljke od sjemena uzgojiti biljke i taj proces zabilježiti svakog tjedna barem jednom, fotkom na KLUBu pod hashtagom #mojepovrće.

Uz fotografiju možete podijeliti iskustva s drugima, pitati za savjet ili jednostavno objaviti svoja razmišljanja. Nije zgorega znati da svi sudionici dobivaju i dodatne bodove za interakciju za KLUBu. Više o tome drugom prilikom ;)

Svakako vodi računa da imaš upisanu ispravnu adresu stanovanja na svom profilu - na nju šaljemo i sjeme i poklone.

Prijave za igru primamo od ove objave pa sve do srijede 31. ožujka 2021. kada ćemo objaviti popis 50 dobitnika sjemena. Nakon toga, poštari preuzimaju glavnu riječ i pakete nose na adrese sudionika.

Drugi krug igre počinje od 10. travnja i traje do konca proljeća - 10 tjedana, što znači da lovci na glavnu nagradu do 20. lipnja moraju objaviti najmanje 10 postova pod hashtagom igre #mojepovrće

Svi koji zadovolje te kriterije ulaze u bubanj za izvlačenje glavnih nagrada, a one su:

  1. nagrada - Proizvodi za ekološku proizvodnju tvrtke ProEco u vrijednosti od 200 EUR (organska gnojiva, ojačivači bilja, prirodna sredstva za biljnu zaštitu, poboljšivači tla)
  2. nagrada - Proizvodi za ekološku proizvodnju tvrtke ProEco u vrijednosti od 100 EUR (organska gnojiva, ojačivači bilja, prirodna sredstva za biljnu zaštitu, poboljšivači tla)
  3. nagrada - Proizvodi za ekološku proizvodnju tvrtke ProEco u vrijednosti od 50 EUR (organska gnojiva, ojačivači bilja, prirodna sredstva za biljnu zaštitu, poboljšivači tla)

Imamo i dodatne, posebne poklone, ali o njima više u danima koji slijede.

Bez obzira jesi li iskusan vrtlar/vrtlarica ili tek počinješ sa svojom zelenom avanturom, pridruži nam se i uzgajaj zajedno s nama - kupus, mrkvu, salatu, ali i drugo povrće po vlastitom izboru. Budi dio zajednice, a sve što ti treba je volja, komad vrta, pokoja fotka i Agroklub :) 

Pravila ukratko:

  1. Moraš biti registrirani član AK i imati upisano ime i prezime te punu adresu stanovanja na svom profilu.
  2. Trebaš objaviti fotku iz vrta s opisom na KLUBu uz hashtag #mojepovrće (fotografije trebaju biti autentične).
  3. U izbor ulaze objave nastale od 22. do 31. ožujka 2021.
  4. Agroklub 1. travnja objavljuje popis 50 igrača i šalje sjeme na adrese.
  5. Od 10. travnja (očekujemo da će do tada svi dobiti sjeme poštom) krećemo u drugi krug.
  6. Igrači koji žele sudjelovati u izvlačenju za glavnu nagradu postavljaju 1 fotku tjedno događanja iz vrta na KLUB uz hashtag #mojepovrće (fotografije trebaju biti autentične) do kraja proljeća.
  7. Zadnjeg dana proljeća, 20. lipnja izvlačimo dobitnike glavnih nagrada.

Vizual

Sretno svima :)

PS. Uredništvo zadržava pravo uklanjanja neprikladnih sadržaja i diskvalifikacije korisnika. Obavezno provjeri imaš li upisanu adresu stanovanja na svom profilu AK. Ako nemaš, upiši je, jer bez toga ne možeš sudjelovati u natječaju ;)


Tagovi

Natječaj Selfie Vrt Povrće Najbolji BejoZaden Proeco Moje povrće


Autorica

Mirta Vekic

Više [+]

Klika, surfa i meditira godinama tražeći načine i modele simbioze digitalnog marketinga i ljudskog bitka kao takvog. U vječnoj potrazi za tankom vezom između Google Analyticsa i Yoge. Obožavateljica mačaka.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]