Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Farao F1 je dobro poznati standard u tipu ranog #kupusa. Formira okrugle glave svježe zelene boje i otporan je na pucanje. Odlikuje ga izniman okus. Pogodan je za proizvodnju mladog kupusa od proljeća do jeseni. Za berbu dolazi oko 63 dana nakon sadnje i postiže težinu od 1,5-2 kg. Optimalni razmak sadnje je 40x40 cm.

----------

Bejo je vodeća tvrtka u oplemenjivanju, proizvodnji i prodaji sjemena povrća. U ponudi imamo sjeme 50 povrtnih kultura i više od 1200 varijeteta. Pogoni u više od trideset zemalja čine nas međunarodnom obiteljskom tvrtkom. Naših 1900 zaposlenika predano radi na razvijanju najboljih varijeteta povrća.

Zajedno s našim kupcima i partnerima aktivno istražujemo tržišne prilike i inovativne metode istraživanja. Ostajemo blisko povezani s prirodom kako bismo razvili najbolje sjeme povrća i omogućili proizvođačima diljem svijeta berbu zdravih, okusom bogatih varijeteta u kojima će potrošači uživati i danas i za pedeset godina.

Prepoznali smo sve veću potražnju za visokokvalitetnim sjemenom i na amaterskom tržištu, te smo odlučili i ovom segmentu proizvođača povrća omogućiti sjetvu vrhunskog sjemenja. Iz tog razloga već godinama surađujemo s tvrtkom Poljovrt d.o.o., koja dio našeg asortimana pakira u mala hobi pakiranja. Za Vas smo pripremili 3 poznata varijeteta koji su već godinama zastupljeni u profesionalnoj proizvodnji u Hrvatskoj. Varijetete koje poklanjamo u ovom natječaju, također možete naći i u prodaji u poljoprivrednim apotekama i vrtnim centrima diljem zemlje.