Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Lianabel je sorta #salate batavie vrlo dobro poznata našim proizvođačima u Hrvatskoj i regiji, izuzetno zahvalna s velikom fleksibilnošću uzgoja. Iznimno je tolerantna na pojavu rubne paleži i procvjetavanje.

Glavice su kompaktne, atraktivnog dna i lako se slažu u gajbe. Lagana je za branje, uz vrlo malo otpada, a odlična je za komadnu i kilsku prodaju. Izuzetno brzo doseže 250 gr, a može narasti i više od 1000 gr. Optimalni sklop sadnje je 12-14 biljaka/m2. Pogodna je za sadnju kroz cijelu godinu. Visoko je otporna na plamenjaču (Bl:16-36EU), riblizlinu uš i virus mozaika salate. Srednje je otporna na fuzarijsko venuće te na virus mozaika salate.

-------------

Bejo je vodeća tvrtka u oplemenjivanju, proizvodnji i prodaji sjemena povrća. U ponudi imamo sjeme 50 povrtnih kultura i više od 1200 varijeteta. Pogoni u više od trideset zemalja čine nas međunarodnom obiteljskom tvrtkom. Naših 1900 zaposlenika predano radi na razvijanju najboljih varijeteta povrća.

Zajedno s našim kupcima i partnerima aktivno istražujemo tržišne prilike i inovativne metode
istraživanja. Ostajemo blisko povezani s prirodom kako bismo razvili najbolje sjeme povrća i
omogućili proizvođačima diljem svijeta berbu zdravih, okusom bogatih varijeteta u kojima će
potrošači uživati i danas i za pedeset godina.

Prepoznali smo sve veću potražnju za visokokvalitetnim sjemenom i na amaterskom tržištu, te smo odlučili i ovom segmentu proizvođača povrća omogućiti sjetvu vrhunskog sjemenja. Iz tog razloga već godinama surađujemo s tvrtkom Poljovrt d.o.o., koja dio našeg asortimana pakira u mala hobi pakiranja.

Za Vas smo pripremili provjerene varijetete koji su već godinama zastupljeni u profesionalnoj proizvodnji, a koje možete naći i u prodaji u poljoprivrednim apotekama i vrtnim centrima diljem zemlje.