Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izravna pogodba
  • 12.12.2015. 11:35

Prodaja državnog zemljišta u Kutjevu i općini Marčana

Država izravnom pogodbom prodaje dvije poljoprivredne parcele od kojih je jedna u Istri, a druga u Slavoniji.

  • 400
  • 35
  • 0

Agencija za poljoprivredno zemljište obavještava zainteresirane o prodaji izravnom pogodbom poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području:

Općine Marčana u Istarskoj županiji i to k.č.br. 87/3 u katastarskoj općini Krnica, vinograd, površine 0,2500 ha, tržišne cijene od 27.175,00 kn i Grada Kutjeva u Požeško-slavonskoj županiji i to k.č.br. 2742 u katastarskoj općini Kutjevo, oranica, površine 0,7661 ha, tržišne cijene od 26.865,38 kn.

Rok za dostavu zahtjeva je 15 dana

Poljoprivredno zemljište koje se prodaje, u vlasništvu je države i graniči sa zemljištem podnositelja zahtjeva, a nalazi se izvan proizvodno-tehnoloških cjelina. Zahtjev za prodaju izravnom pogodbom mogu podnijeti i druge zainteresirane osobe, čije zemljište graniči s ovim državnim površinama. Ukoliko više osoba podnese valjani zahtjev s pripadajućom dokumentacijom, kupac se utvrđuje javnim nadmetanjem.

Rok za dostavu zahtjeva je 15 dana računajući od 05. prosinca 2015. godine. Zahtjev se šalje preporučenom pošiljkom na adresu: Agencija za poljoprivredno zemljište, 10000 Zagreb, Ulica grada Vukovara 78, uz obaveznu naznaku: "Zahtjev za prodaju izravnom pogodbom poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH, na području općine Marčana ili grada Kutjeva".

Detalje o prodaji možete pročitati na web stranici APZ-a, dok su obavijesti s detaljima vezanim uz ove nekretnine, dostupni ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Izravna pogodba Marčana Kutjevo Javno nadmetanje Istarska županija Požeško-slavonska županija


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Kakve su šanse Agrarne stranke na političkoj sceni i parlamentarnim izborima?

527


Glasova: 193

Dobre su im šanse, hrvatski poljoprivrednici zaslužuju posebnu stranku. 36,6%

Glasova: 267

Šanse su im male. 50,7%

Glasova: 67

Ne zanima me, neću politiku u svoju butigu. 12,7%

Pregled ankete

Pregled ankete