Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tragedija
  • 05.06.2019. 09:00

Prevrtanje traktora uzelo tri života, stradale baka i unuka (5) i 18-godišnjak

Tri su života ugašena jučer zbog prevrtanja traktora.

Foto: Dalibor Čutura/Metković NEWS
  • 15.428
  • 1.354
  • 0

Tri života ugašena su jučer u stravičnim tragedijama koje su se dogodile na području Istarske i Dubrovačko-neretvanske županije. Naime, u prevrtanju traktora na šumskom putu između sela Bičići i Kuftići kod Barbana oko 20 sati smrtno su stradale starija ženska osoba i njena petogodišnja unuka, doznaje glas-istre u Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave istarske.

Kako su neslužbeno doznali, traktor kojim je upravljao suprug preminule žene kretao se nizbrdicom te je upao u lokvu. U trenutku kada je traktor "zapeo", žena i djevojčica su pale s njega te ih je poklopila traktorska prikolica. 

U popodnevnim satima u mjestu Glog u općini Slivno, pak, dogodila se nesreća u kojoj je smrtno stradao 18-godišnjak iz Podgradine. Kako su mještani ispričali novinarima portala metkovic-news, nesreća se dogodila dok je 18-godišnjak radio na zemlji. Vozio je traktor i upao u kanal, a traktor ga je prignječio i mladić je od zadobivenih ozljeda na mjestu preminuo.

Poginuo pri padu s traktora

Ove godine, nažalost, i u veljači se dogodila tragedija zbog pada s traktora. Podsjećamo, pri, kako se pretpostavlja, padu s traktora smrtno je stradao 60-godišnji traktorist. Kako je navela Policijska uprava požeško-slavonska, tragedija se dogodila između Milanovca i Ugaraka gdje je jedna osoba pala s traktora i smrtno stradala.

Traktor je bio na ulasku na jednu oranicu gdje je i pronađeno beživotno tijelo 60-godišnjaka pokraj traktora. Neslužbeno se doznalo da je poginuli traktorista iz Nove Lipe.


Tagovi

Tragedija Policija Istra Metković Traktor


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).