Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tragedija
  • 17.02.2019. 13:30
  • Požeško-slavonska, Milanovac

Poginuo pri padu s traktora

Ugašen je još jedan život.

Foto: Dražen Krstanović/pozega.eu
  • 6.969
  • 535
  • 0

Pri, kako se pretpostavlja, padu s traktora smrtno je jutros stradao 60-godišnji traktorist. Kako je navela Policijska uprava požeško-slavonska, tragedija se dogodila između Milanovca i Ugaraka gdje je jedna osoba pala s traktora i smrtno stradala. Očevid je u tijeku nakon čega će se znati više o uzrocima i okolnostima stradavanja.

Kako doznaje portal pozega.eu, traktor je bio na ulasku na jednu oranicu gdje je i pronađeno beživotno tijelo 60-godišnjaka pokraj traktora. Neslužbeno doznaju da je poginuli traktorista iz Nove Lipe.

Nažalost, nesreće u kojima stradaju traktoristi prečesto se događaju. Podsjećamo, prošle je godine u prevrtanju traktora poginuo 63-godišnjak. Kako je izvijestila koprivničko-križevačka policija, u Ruševcu, na livadi uz kuću, 63 - godišnjak  je traktorom bez kabine i zaštitnog okvira, s priključenom prikolicom za sijeno, sakupljao pokošenu travu. Potom se traktorom pokušao uspeti uzbrdo u dvorište, no prikolica je povukla traktor unazad te se vozilo prevrnulo na vozača. 

63-godišnjak smrtno stradao u prevrtanju traktora

Teška prometna nesreća sa smrtnim ishodom dogodila se lani i na cesti Cerna-Andrijaševci. Kako je obavijestila vukovarsko-srijemska policija, na cesti je došlo do naleta osobnog automobila na traktor s prikolicom u kojoj se nalazio radni stroj.

U prometnoj nesreći smrtno je stradala osoba koja se nalazila u prikolici, točnije-sjedila je na radnome stroju. Radilo se o 63-godišnjaku iz Andrijaševaca. Vozač traktora i vozač osobnog automobila nisu bili ozlijeđeni. 


Tagovi

Tragedija Traktor Policija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).