Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prevrtanje traktora
  • 24.04.2019. 12:50
  • Derventa

Prevrnuo se traktor: Poginuo 51-godišnjak

Vrijeme je sjetve i intenzivnih radova na njivi - poljoprivrednici, budite oprezni. Nesreće se, nažalost, prečesto događaju.

Foto: Pixabay/corinaselberg
  • 2.218
  • 150
  • 0

Prevrtanje traktora na njivi vjerojatno je uzrok zbog kojega je muškarac, inicijala P.D. (51) s područja Dervente u susjednoj BiH preminuo od ozljeda

Naime Policijska stanica Derventa zaprimila je sinoć (23.4.) prijavu iz dobojske Bolnice "Sveti apostol Luka" da je u tu ustanovu primljena osoba P.D. zbog ozljeda zadobivenih najvjerojatnije prilikom prevrtanja traktora na njivi, te da u trenutku prijema nije davala znakove života.

Prijava je zaprimljena sinoć oko 20 sati, priopćeno je iz Policijske uprave Doboj. O svemu je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužilaštva Doboj, a policija će danas obaviti očevid. Nažalost, ovo je drugi slučaj prevrtanja traktora sa smrtnim ishodom ove godine u BiH. Polovinom veljače 71-godišnji LJ.S. smrtno je stradao nakon prevrtanja traktora prilikom oranja. 

Tragedija se, također u veljači, dogodila i kod nas, na području Požeško-slavonske županije. Naime, pri, kako se pretpostavlja, padu s traktora smrtno je stradao 60-godišnji traktorist. Kako je navela Policijska uprava požeško-slavonska, tragedija se dogodila između Milanovca i Ugaraka gdje je jedna osoba pala s traktora i smrtno stradala. 

Traktor je bio na ulasku na jednu oranicu gdje je i pronađeno beživotno tijelo 60-godišnjaka pokraj traktora. 

Poginuo pri padu s traktora

Iako je vrijeme sjetve i intenzivnih radova na njihvi, poljoprivrednici, budite oprezni jer, na kraju krajeva, posao neće nigdje pobjeći. Najvažnije je sačuvati živu glavu.


Tagovi

Prevrtanje traktora Ozljede Tragedija


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]