• Prevrtanje traktora
  • 24.04.2019. 12:50
  • Derventa

Prevrnuo se traktor: Poginuo 51-godišnjak

Vrijeme je sjetve i intenzivnih radova na njivi - poljoprivrednici, budite oprezni. Nesreće se, nažalost, prečesto događaju.

Foto: Pixabay/corinaselberg
  • 2.177
  • 149
  • 0

Prevrtanje traktora na njivi vjerojatno je uzrok zbog kojega je muškarac, inicijala P.D. (51) s područja Dervente u susjednoj BiH preminuo od ozljeda

Naime Policijska stanica Derventa zaprimila je sinoć (23.4.) prijavu iz dobojske Bolnice "Sveti apostol Luka" da je u tu ustanovu primljena osoba P.D. zbog ozljeda zadobivenih najvjerojatnije prilikom prevrtanja traktora na njivi, te da u trenutku prijema nije davala znakove života.

Prijava je zaprimljena sinoć oko 20 sati, priopćeno je iz Policijske uprave Doboj. O svemu je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužilaštva Doboj, a policija će danas obaviti očevid. Nažalost, ovo je drugi slučaj prevrtanja traktora sa smrtnim ishodom ove godine u BiH. Polovinom veljače 71-godišnji LJ.S. smrtno je stradao nakon prevrtanja traktora prilikom oranja. 

Tragedija se, također u veljači, dogodila i kod nas, na području Požeško-slavonske županije. Naime, pri, kako se pretpostavlja, padu s traktora smrtno je stradao 60-godišnji traktorist. Kako je navela Policijska uprava požeško-slavonska, tragedija se dogodila između Milanovca i Ugaraka gdje je jedna osoba pala s traktora i smrtno stradala. 

Traktor je bio na ulasku na jednu oranicu gdje je i pronađeno beživotno tijelo 60-godišnjaka pokraj traktora. 

Poginuo pri padu s traktora

Iako je vrijeme sjetve i intenzivnih radova na njihvi, poljoprivrednici, budite oprezni jer, na kraju krajeva, posao neće nigdje pobjeći. Najvažnije je sačuvati živu glavu.


Tagovi

Prevrtanje traktora Ozljede Tragedija


Autorica

Maja Celing Celić

Maja Celing Celić

Maja je profesorica hrvatskog jezika i književnosti s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Također je hobi vrtlarica te urednica Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi