Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • POU Andragog
  • 04.09.2019. 13:30

Prati e-nastavu s posla ili udobnosti doma i postani e-poljoprivrednik!

Da bi uskladili vrijeme, a isto tako i zadovoljili formalne kriterije, poljoprivrednik od sada može iz udobnosti svoga doma, s radnog mjesta pa čak i s pametnog telefona pratiti nastavu! A ukoliko propustite koji sat, možete pogledati snimak kada vama to odgovara.

Foto: Depositphotos/dusanpetkovic
  • 1.340
  • 169
  • 0

Nerijetko mladi poljoprivrednik prilikom predaje natječajne dokumentacije za bespovratna sredstva mora imati završenu srednju školu iz područja poljoprivrede i veterine ili radno iskustvo iz poljoprivrede i veterine u trajanju od najmanje dvije godine i dokaz o stručnom usavršavanju i/ili osposobljavanju.

I nisu mladi poljoprivrednici jedini koji imaju ovaj problem, često je formalno znanje (upis u e-radnu knjižicu) zapreka poljoprivrednicima nevezano za njihovo praktično znanje, dob i godine radnog iskustva.

Da bi ih rasteretili i u isto vrijeme im omogućili stjecanje potrebnog formalnog znanja i vještina, Pučko otvoreno učilište Andragog od ove godine provodi i e-nastavu prilagođenu svim poljoprivrednim proizvođačima i onima koji to žele postati. 

Zašto ovaj oblik nastave i u poljoprivredi?

Poljoprivrednici danas više nisu osobe koje ne prate nove tehnologije, oni ih koriste u svakodnevnom životu, a korištenje internetom proizlaze iz današnjeg načina modernog življenja. Ono što je poljoprivredniku dragocjeno je njegovo vrijeme!

Da bi uskladili vrijeme, a isto tako i zadovoljili formalne kriterije, poljoprivrednik može iz udobnosti svoga doma, s radnog mjesta pa čak i s pametnog telefona pratiti nastavu. Nastava se u isto vrijeme odvija i u učionici, za one koji žele klasični model obrazovanja, no omogućeno je i svima koji prate nove tehnologije iskoristiti sve prednosti ovog oblika nastave.

Svi programi koje provode odobreni su od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i upisuju se u e-radnu knjižicu.

Programi se upisuju u e-radnu knjižicu

Pri tome osoba koja sluša nastavu s drugog mjesta isto može aktivno sudjelovati u nastavi i komunicirati s predavačem.

Još jedna prednost, s obzirom na to da poljoprivrednik ovisi o vremenskim uvjetima i drugim okolnostima, primjerice sezonska proizvodnja, u slučaju spriječenosti, u mogućnosti je pregledati snimak kada njemu to odgovara, a čime se znatno snižavaju troškovi obrazovanja (primjerice prijevoz, parking....).

Svi programi koje provode odobreni su od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i upisuju se u e-radnu knjižicu.

Koje programe možete upisati?

Program koje poljoprivrednici mogu upisati i slušati on-line u Pučkom otvorenom učilištu Andragog su programi osposobljavanja za:

Uz navedene programe koje mogu polagati i on-line putem, polaznici mogu kod nas pohađati i program stjecanja srednje stručne spreme i prekvalifikacije za veterinarskog tehničara te druge programe. 

Više informacija možete dobiti na:


Tagovi

POU Andragog On-line obrazovanje Poljoprivrednik E-radna knjižica Nastava


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]