Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Uprava za agrarna plaćanja
  • 12.02.2014. 11:00

Popisan sporazum o suradnji sa Srbijom

Agencija za plaćanja potpisala je sporazum o suradnji s Upravom za agrarna plaćanja Republike Srbije

Foto: depositphotos, Photography
  • 222
  • 19
  • 0

Jučer, 11. veljače 2014. u jednodnevnu posjetu hrvatskoj Agenciji za plaćanja stigla je delegacija Uprave za agrarna plaćanja Republike Srbije koju vodi direktor Uprave, gdin. Vladislav Krsmanović.

Tijekom posjete djelatnicima Uprave za agrarna plaćanja predstavljen je cijeli niz tema vezano za EU integracije, poput postupka uspostave Agencije za plaćanja sukladno EU odredbama i njena akreditacija, provedba IPARD-a u Hrvatskoj, uključujući i postupke javne nabave unutar tog pretpristupnog programa, informacijski sustav Agencije, razvoj IAKS sustava s naglaskom na izravna plaćanja.

Tijekom posjete potpisan je Sporazum o suradnji između hrvatske Agencije za plaćanja i Uprave za agrarna plaćanja Republike Srbije s ciljem razmjene informacija i iskustava, kao i metoda korištenih u procesu razvoja operativnih implementacijskih sustava u EU fondovima za poljoprivredu, ribarstvo i ruralni razvoj.

Sporazum predviđa zajedničku organizaciju konferencija, okruglih stolova i seminara te treninge o upravljanju EU fondovima, kao i druga pitanja koja se tiču izravnih plaćanja, ruralnog razvoja i ribarstva. Sporazum je u ime hrvatske Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju potpisao zamjenik ravnatelja APPRRR, gdin. Ivan Macanić, a u ime Uprave za agrarna plaćanja Ministarstva poljoprivrede Republike Srbije direktor Vladislav Krsmanović.

Foto: depositphotos, Photography33


Tagovi

Srbija Sporazum APPRRR Vladislav Krsmanović IPARD Ivan Macanić Agrarna plaćanja

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bila je zvijezda kampanje, a sad Milova postaje predmet inspekcije?

Krava Milova nije krava već bik, a zbog izostanka ušnih markica pa i izgleda farme na kojoj su ju zatekli, zvijezda političkog sraza ministra Olega Butkovića s predsjedni...

Više [+]