Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Akvizicija
  • 02.07.2021. 14:00

OTP banka preuzela jednu od vodećih konzultantskih tvrtki u RH

Georg d.o.o. iz Zagreba od jučer je dijelom OTP grupacije, a pruža različite savjetodavne usluge, pa tako i one vezane za bespovratna sredstva iz fondova Europske unije

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
  • 213
  • 9
  • 0

OTP banka d.d. preuzela je tvrtku Georg d.o.o., jednu od vodećih konzultantskih društava na hrvatskom tržištu.

Kako su objavili na svojim stranicama, ishodivši sve potrebne suglasnosti od HNB-a i Mađarske središnje banke, jučer su zaključili transakciju kojom su stekli vlasništvo većine poslovnih udjela navedenog društva iz Zagreba.

Navode i da je još sredinom veljače ove godine, banka sklopila Ugovor o kupoprodaji većine poslovnih udjela ovog društva želeći svojim poslovnim klijentima pružiti još sveobuhvatniju uslugu koja će sa savjetodavnog aspekta postati još konkretnija i nuditi klijentima još više mogućnosti u razvoju i napretku njihovog poslovanja.

Tvrtka Georg d.o.o. jedna je od vodećih konzultantskih društava na domaćem tržištu koje dominantno pruža savjetodavne usluge vezane za bespovratna sredstva iz fondova Europske unije.

Također, bave se i savjetovanjem za različite mikro i makro projekte, uključujući i izrade investicijskih studija potrebnih za realizaciju kredita, studije pred-izvedivosti, izvedivosti i cost-benefit analize, prijave na razne natječaje kao i poslovne planove za početnike u poslovanju u području poljoprivrede, prehrambene industrije i obnovljivih izvora energije.

Digitalizacija zaslužuje veći intenzitet potpore i poseban natječaj u Programu ruralnog razvoja

"Društvo ima diversificirani portfelj klijenata i radi s brojnim renomiranim poduzećima iz privatnog, ali i javnog sektora", navode iz OTP banke. 


Tagovi

OTP banka Georg d.o.o. Akvizicija Vlasništvo Konzultanska kuća


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Što će Brad pit' na ovogodišnjem Oskaru?

Brad Pitt nije nominiran ni za jednu nagradu na ovogodišnjem Oskaru, ali i dalje ima važnu ulogu na ovoj ceremoniji. Njegov zadatak je osvježiti goste i to - šampanjcem....

Više [+]