Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Donacija mandarina
  • 19.11.2015. 16:40

Opuzenske mandarine u međimurskim školama

Čakovečki Crveni križ ovih je dana dobio 24 tone mandarina i 250 tona jabuka, koje će raspodijeliti tamošnjim školama.

Foto: GDCK Čakovec
  • 221
  • 44
  • 0

U skladište Gradskog društva Crvenoga križa u Čakovcu, iz Opuzena su stigle 24 tone mandarina. Rezultat je to nedavno usvojene uredbe Europske komisije i pravilnika Ministarstva poljoprivrede prema kojima proizvođači, koji humanitarnim ustanovama i organizacijama doniraju svoje proizvode, stječu pravo na neke porezne olakšice.

Ravnatelj čakovečkog Crvenog križa Kristijan Valkaj ističe da ovih dana očekuju još jedan kamion mandarina iz Opuzena, a kako su od tvrtke Agromeđimurje d.d. dobili i 250 tona jabuka, međimurski osnovnoškolci ovih će dana uživati u svježem voću, jer će i mandarine i jabuke biti raspodjeljene tamošnjim školama.

Foto: GDCK Čakovec


Tagovi

Skladište Gradsko društvo Crveni križ Čakovec Opuzen Mandarine Donacija Porezne olakšice Kristijan Valkaj Agromeđimurje d.d. Jabuke Svježe voće Osnovnoškolci


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

TOP 3 vrste mesa koje preporučuju stručnjaci

Svijest ljudi o važnosti pravilne i uravnotežene prehrane raste, pri čemu tu spada i meso. Prema Njemačkom društvu za prehranu (DGE), preporuke za unos mesa iznose 300-60...

Više [+]