Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pijan na njivi
  • 10.12.2020. 18:00
  • Njemačka

Mladić divljao BMW-om po njivi - mora platiti 3.000 eura odštete

19-godišnjak je pod utjecajem alkohola zašao na njivu koja se tek zazelenjela. Kada ga je policija uhvatila, napuhao je 0,72 promila.

Foto: Depositphotos/Milosz_ (ilustracija)
  • 2.152
  • 384
  • 0

Mladost, ludost - kaže narodna izreka, a njome bi se mogao opisati besmislen čin mladića koji je vozilom marke BMW ovoga vikenda uništio polje zasijane ratarske kulture u njemačkoj saveznoj državi Schleswig-Holstein, u mjestu Ottenbüttel. Naime, svojim je automobilom napravio nebrojeno puno krugova, tražeći valjda izlaz s njive koja se tek zazelenjela. 

Bio pod utjecajem alkohola

Kako izvještava tamošnja Policijska uprava Itzehoe, vozač je bio pod utjecajem alkohola, a alkotest je pokazao da ima 0,72 promila. Radi se o 19-godišnjaku koji kao mlad vozač, prema njihovim pravilima, nije smio uopće piti dok vozi. 

Uočili su ga mještani te prijavili policiji. Mladić koji, kako navode, nije bio pri sebi, dobio je prekršajnu, ali i kaznenu prijavu dok će za divljanje morati platiti i odštetu od 3.000 eura poljoprivredniku, vlasniku polja. 

Polja su ponekada poprišta nesvakidašnjih događanja. Podsjetimo, prije nešto više od dvije godine na njivama Čađavice nedaleko od Slatine dogodila se potjera u kojoj su sudjelovali Alen Vanek, opisan kao "Slavonski Mad Max" i policajac koji ga je više od dva sata lovio po polju i to na motociklu.  

Potjera po njivi: traktorom bježao od policajca na motociklu, zaradio nadimak Slavonski Mad Max

A prošle godine, početkom veljače u okolici grada Driscolla (SAD) 45-godišnji Alan Baade je na malom John Deere traktoru čak sat vremena bježao od policije po teksaškim njivama. 


Tagovi

Njemačka Policija Polje BMW Alkotest Potjera


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Je, odužila se i ta prijestupna veljača, ali Ministarstvo pretjeruje :/