Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Slavonski Mad Max
  • 23.04.2018. 11:30

Potjera po njivi: traktorom bježao od policajca na motociklu, zaradio nadimak Slavonski Mad Max

Nevjerojatna potjera po njivama dobila je svoj video prilog, a vjerojatno će završiti i prekršajnom prijavom.

Foto: Pixabay/Ehrecke
  • 8.383
  • 444
  • 1

Više od dva sata pokušavao je policajac zaustaviti traktoristu po njivama Čađavice nedako Slatine. Isto toliko vremena proveo je traktorist u izbjegavanju policajca da bi mu u konačnici pobjegao - prvo traktorom, potom pješice. 

Gotovo nevjerojatan događaj osvanuo je na društvenim mrežama, a potjera po njivama opisana kao "Slavonski Mad Max - Policija ga lovila po njivi". Zašto nije stao, objasnio je Alen Vanek za 24 sata.  Kako im je rekao, traktorom je krenuo do kuma uzeti prikolicu da bi izvezao drva iz šume. Traktor mu, priznaio je, nije registriran jer rijetko s njim izlazi na prometnicu. Kako je morao na jednom dijelu izaći na cestu da bi prešao preko Karašice, u blizini mosta na motociklu ga je obišao prometni policajac i dao mu znak da stane.

"Nisam imao gdje, nego sam nakon prelaska mosta skrenuo u njive", rekao im je. I tu je krenula potjera. Danas, dodao je, misli da je bolje da je stao, no u tom trenutku, kad je policajac krenuo za njim na njivu, odlučio je dodati gas. Nakon natjerivanja traktora i motocikla, Vanek je zaustavio traktor te nastavio bježati. Sakrio se u njive. 

Na stranicama virovitičko-podravske policije zasad nema izvješća o događaju, međutim samo tjedan prije ubilježili su još jednu intervenciju s traktoristom. Nije bilo potjere već mjerenja alkohola u krvi. "Najveća koncentracija alkohola u organizmu od 2.50 g/kg je utvrđena kod vozača traktora starosti 28 godina koji je upravljao vozilom za vrijeme trajanja zaštitne mjere zabrane upravljanja u Turnašici u subotu oko 23.20 sati", piše policija. 

Video: Oops Croatia!/24 sata


Izvori

24 sata


Tagovi

Slavonski Mad Max Potjera Policija Traktor


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer