Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Način rada
  • 11.05.2020. 11:20

Ministarstvo poljoprivrede i APPRRR: Od danas nove mjere rada s korisnicima

Ministarstvo poljoprivrede i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju od danas uvode novi način rada s korisnicima.

Foto: Jumpstory
  • 11.899
  • 720
  • 1

Ministarstvo poljoprivrede i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju od danas uvode novi način rada s korisnicima.

Kako pojašnjavaju, u skladu s Uputom za rad tijela državne uprave u vezi s pojavom bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2 od 7. svibnja 2020, zbog trenutne i promjenjive epidemiološke situacije u zemlji zbog borbe protiv bolesti COVID-19, mole sve građane koji imaju potrebu za komunikacijom sa službama Ministarstva da svoje predstavke i upite šalju putem navedenih kontakata te da ako nije nužno ne dolaze u prostore Ministarstva.

Sve informacije o mjerama koje provodi Ministarstvo, a vezane su uz djelokrug njihovog rada možete pronaći ovdje.

"Također, zbog novonastale situacije i sukladno preporučenim mjerama za prevenciju širenja epidemije, molimo da se sva službena korespondencija između jedinica lokalne i regionalne samouprave te tijela državne uprave s Ministarstvom poljoprivrede dostavlja također elektronskim putem na adresu e-pošte: pisarnica.tdu@mps.hr , stoji na njihovoj stranici.

Što se tiče rada sa strankama, obavljat će neposredni rad uz prethodnu najavu elektroničkim ili telefonskim putem, pod uvjetom da zahtjev stranke nije moguće riješiti bez prisutnosti iste.

Isto tako iz APPRRR-a podsjećaju, da ostaje mogućnost popunjavanja Jedinstvenog zahtjeva za 2020. godinu elektronički, putem AGRONET-a, uz e-potpis ako korisnik posjeduje e-poljoprivrednu iskaznicu ili bez potpisa, uz upisivanje OIB-a nositelja/odgovorne osobe, a zahtjev će biti uredno i automatski zaprimljen u Agenciji za plaćanja. 

APPRRR postavila upozorenja poljoprivrednicima putem AGRONET sustava

Potpisani primjerak zahtjeva dostavljat će se naknadno na poziv Agencije za plaćanja, a rok za podnošenje zahtjeva je 15. lipnja 2020. godine.


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede


Tagovi

Mnistarstvo poljoprivrede APPRRR Korisnici Način rada COVID 19 AGRONET


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]