Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novocommerce International
  • 16.08.2015. 18:00

Koji nas John Deere traktori čekaju na FarmShow-u?

Zainteresirani će moći uživo vidjeti i saznati više o traktorima i kombajnima John Deere, priključnim strojevima Kuhn, prikolicama Fiegl, ali i drugim strojevima.

  • 1.545
  • 73
  • 0

Približava nam se drugo izdanje FarmShow-a, sajma poljoprivredne mehanizacije i opreme u Osijeku. FarmShow je izvrsna prilika za sve zainteresirane da pogledaju aktualnu ponudu traktora, kombajna i ostale mehanizacije. Tvrtka Novocommerce International d.o.o. i njihov vrsni tim stručnjaka već drugu godinu zaredom dočekuju posjetitelje i informiraju ih o predstavljenim strojevima.

Posebne pogodnosti za kupce na FarmShow-u

Novocommerce International d.o.o. na FarmShow-u 2015. ima izložbeni prostor od 1000m2, na kojima će izložiti čak 25 strojeva, među ostalima i: John Deere traktore, kombajn, presu za okrugle bale, prskalicu, zatim Kuhn plugove, rotodrljaču, sijačice, rasipač, Fliegl prikolicu i John Deere kosilice. Naglašavaju kako će svi kupci proizvoda izloženih na njihovom štandu imati posebne financijske pogodnosti za kupnju tijekom FarmShow-a.

Demonstracije oranja i površinske obrade tla

JD 6150R sa Kuhn Vari-master plugom

Možda i najzanimljiviji dio FarmShow-a za posjetitelje su demonstracije strojeva, koje će zasigurno privući mnoge zainteresirane. Određene strojeve možete vidjeti u radu na polju, uvjeriti se u njihove vrhunske performanse, a svakako možete računati i na stručno osoblje odjela Servisa, Rezervnih dijelova i Specijalista za proizvode, kojima je osnovni zadatak savjetovanje i podrška svim kupcima, ali i zainteresiranima.

U petak 28. kolovoza i subotu, 29. kolovoza, na prostoru čepinskog aerodroma posjetitelji će u radu moći vidjeti:

Prvo predstavljanje Fliegl istovarne prikolice!

Fliegl istovarna prikolica

Fliegl prikolice sa kvalitetnom tehnologijom podvozja zbog dugih godina razvoja, omogućuje sigurno rukovanje, čak i pod ekstremnim uvjetima vožnje! Fliegl istovarna prikolica, novi proizvod Novocommerce International portfolia osigurava:

  • bolju stabilnost tijekom prijevoza
  • vrijeme istovara do pet puta brže
  • do 60% više volumena punjenja
  • veću nosivost kroz manju potrošnju energije

Kolo sreće sa zanimljivim nagradama!

Osim popusta koji vrijede samo za vrijeme FarmShow-a, svi posjetitelji koji nešto kupe na Novocommerce International štandu imati će mogućnost zavrtiti Novocommerce International kolo sreće i osvojiti 10% popusta na kupovinu u Novocommerce International prodavaonici, John Deere kapu, olovke, upaljače i mnoge druge nagrade.

S kojim strojevima se tvrtka Novocommerce International predstavila posjetiteljima prošlogodišnjeg FarmShow-a možete se prisjetiti u video prilogu.

Tvrtka Novocommerce Intenational d.o.o. poziva sve zainteresirane proizvođače da posjete njihov štand na FarmShow-u, gdje će moći uživo vidjeti i saznati više o traktorima i kombajnima John Deere, priključnim strojevima Kuhn, prikolicama Fliegl, ali i drugim strojevima iz njihove široke ponude.


Tagovi

FarmShow Farm Show Čepinski aerodrom John Deere Kuhn Fliegl Prikolica Kombajn Kuhn Optimer Kuhn Varimaster 6150R Directdrive mjenjač 6170M


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]