Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Traktor John Deere 6170M

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Mehanizacija.

Novocommerce International d.o.o.

Kontakt - Novocommerce International d.o.o.

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

6M serija traktora

Naš 6M traktor posjeduje snagu koju trebate, i tehnologiju kontrole koja vam omogućava njime savršeno upravljati. Snaga dolazi od optimiziranih visoko učinkovitih PowerTech PVX motora, a tu je i novi "top" model, 6170M sa 175 KS maks. snage (97/68EC). Svi 6M traktori napravljeni su prema poznatom John Deere konceptu pune šasije, što daje veliki strukturni integritet, nisku razinu vibracija i manju masu. PFC sustav hidraulike je pojačan kako bi udovoljio dodatnim zahtjevima priključne opreme, a tu je i dodatna fleksibilnost integriranog prednjeg ovjesa i prednjeg priključnog vratila.

Novi 6M traktori prepoznatljivi su po novo dizajniranom poklopcu motora, koji se odlikuje John Deere stilom svjetlosnih elemenata i maske.

6170M-najveći i najsnažniji u seriji!

U John Deereu nikada ne gubimo iz vida činjenicu da je poljoprivreda posao koji treba pametno njegovati i razvijati. Naši ''majstori'' - John Deere 6M serija - razvijena je kako bi bila vaš pouzdan partner u svim područjima vašeg poslovanja u poljoprivredi. Traktor 6170M najveći je i najsnažniji traktor u seriji 6M koja obuhvaća modele snage od 105 do 170 KS. Nazivne snage 170 KS (maks.175 KS) opremljen je dokazanim i provjerenim PowerTech Plus motorom sa 6 cilindara obujma 6,8 litara, katalizatorom i filtrom čestica i ispunjava EURO IIIB normu.

Ispunjava i najzahtjevniji zadatak

Međuosovinskim razmakom od 2800 mm napravljen je na najvećoj šasiji koja je u ponudi 6M serije. Veliki izbor mjenjača (PowrReverzer, PowrQuad Plus i AutoQuad Plus), hidrauličnih pumpi (PC ili PFC sustavi) i mnoštvo drugih opcija omogućava opremanje traktora tako da može ispuniti svaki, pa i najzahtjevniji zadatak. Kapacitet podizanja od i do 8900 kg osigurava uporabu i velikih, teških priključaka.

Tehnički podaci o traktoru John Deere 6170M:

  • Nazivna snaga KS (kW): 170 (125)
  • Najveći okretni moment, Nm (pri 1500 o/min motora): 768
  • Nazivni broj okretaja, o/min: 2100
  • Proizvođač: John Deere Power Systems
  • Tip: PowerTech Plus motori, koriste samo jednu tekućinu kao gorivo
  • Pročišćavanje ispušnih plinova: Filtar ispušnih plinova s dizel oksidacijskim katalizatorom (DOC) i dizel filtrom čvrstih čestica (DPF)
  • Filtar zraka motora: PowerCore G2 filtar zraka s prethodnim čišćenjem
  • Usis zraka (Stage III B): Turbo punjač promjenjive geometrije s hladnjakom stlačenog zraka (Intercooler) i hlađenim ispušnim plinovima (EGR)

Info

Kategorija: Mehanizacija
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Županija: Osječko-baranjska
Datum objave oglasa: 14.08.2015.
Pregleda: 2419
Šifra oglasa: 22317

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas