Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Školska shema
  • 26.08.2020. 09:00

Javni poziv za iskaz interesa škola i dobavljača za sudjelovanje u novoj Školskoj shemi

APPRRR je objavio Javni poziv za iskaz interesa osnivača školskih ustanova i dobavaljača za sudjelovanje u Školskoj shemi.

Foto: JumpStory
  • 76
  • 206
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je dva nova Javna poziva.

Prvi se odnosi na iskaz interesa osnivača školskih ustanova za sudjelovanje u Školskoj shemi, koji ostaje otvoren od dana objavljivanja na mrežnim stranicama Agencije za plaćanja do 25. rujna 2020. godine. 

Drugi je iskaz interesa dobavljača za sudjelovanje u Školskoj shemi koji ostaje otvoren tijekom cijele školske godine 2020./2021. od dana objavljivanja na mrežnim stranicama APPRR-a.

Detaljne informacije možete pronaći ovdje.

Školska shema u školskoj godini 2020./2021. provodi se na području čitave Republike Hrvatske od 1. kolovoza 2020. do 31. srpnja 2021. godine sukladno Pravilniku o Školskoj shemi voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda i Uputi o postupanju Ministarstva poljoprivrede od 24. kolovoza 2020. godine.

U okviru ove sheme voće, povrće, mlijeko i mliječni proizvodi ponudit će se učenicima kao zaseban obrok neovisno od obroka u okviru školske prehrane, kontinuirano u nastavne dane tijekom školske godine.

Školska shema: Otvoreno novo javno savjetovanje - u fokusu cijene proizvoda

Voće i povrće ponudit će se učenicima u osnovnim i srednjim školama, a mlijeko i mliječni proizvodi učenicima od 1. do 4. razreda osnovnih škola.

"S obzirom na to da se iznos prava na potporu izračunava na osnovi broja učenika evidentiranih u e-Matici na dan 30. rujna 2020. godine, podsjećamo osnovne i srednje škole koje će sudjelovati u provedbi Školske sheme 2020./2021. da do navedenog datuma ažuriraju podatke o broju učenika u e-Matici", poručuju u APPRRR-u.


Tagovi

APPRRR Javni poziv Školska shema Voće Povrće Mliječni proizvodi Dobavljači


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/