Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izgubljeni prsten
  • 26.08.2018. 07:30

Izvadio mrkvu za ručak, a žena na njoj pronašla davno izgubljen prsten

Dave je iskopao mrkve i ostavio ih u posudi iz vrata. Podigla sam ju i stavila u zdjelu s vodom, skupa s krumpirom, a onda na jednoj od mrkvi uočila prsten, priča Lin Keitch.

Foto: Bigstockphoto/dolgachov/Dave Keitch
  • 1.464
  • 114
  • 0

Zlatni prsten s malim ametistom izrastao je na vrhu mrkve u jednom britanskom vrtu. Dave Keitch, vlasnik vrta nije ni primjetio što je izvadio skupa s mrkvom za ručak - prsten kojega je poklonio svojoj supruzi Lin za njezin 40. rođendan.

"Dave je iskopao mrkve i ostavio ih u posudi iz vrata. Podigla sam ju i stavila u zdjelu s vodom, skupa s krumpirom, a onda na jednoj od mrkvi uočila prsten. Bilo je to tako nevjerojatno, nisam mogla vjerovati očima. Bilo je sjajno što mi se prsten vratio nakon toliko godina", izjavila je za County Gazette Lin Keitch. 

"Kada je Dave došao, rekla sam mu da pogodi što sam pronašla, a on je rekao da je taj prsten tražio svaki puta kada je bio u vrtu", priča Lin koja je prsten prije 12 godina poklonila kćeri jer joj je postao premali. 

Kći Sarah, tada 25-godišnjakinja izgubila ga je u vrtu. Tražili su ga u svim dijelovima vrta, ali ga nisu pronalazili te su bili uvjereni da nikada i neće. 

"Razmislit ću hoću li ga vratiti kćerki ili ću ga samo očistiti i čuvati u kutijici za nakit", zaključila je Lin. 

Nije ovo prvi takav slučaj u kojemu prsten izraste baš na mrkvi. Podsjetimo, u Kanadi je Mary Grams punih 13 godina mislila da je zauvijek izgubila zaručnički prsten - i to dijamantni

Izgubljeni dijamantni prsten "prisvojila" mrkva!

Dakle, ako izgubite prsten u vrtu i ako ga želite što prije pronaći, posijte mrkvu. Valjda će se na koju smjestiti i prsten. 


Povezana biljna vrsta

Mrkva

Mrkva

Sinonim: - | Engleski naziv: Carrot | Latinski naziv: Daucus carota L. ssp. sativus (Hoffm.) Arcang

Mrkva je dvogodišnja zeljasta povrćarska biljka iz porodice štitarki (Apiaceae). Kao korjenasto povrće cijenjena je posebno zbog hranjivog i naročito vitaminskih i mineralnih... Više [+]

Tagovi

Izgubljeni prsten Mrkva Poklon


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Je, odužila se i ta prijestupna veljača, ali Ministarstvo pretjeruje :/