Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zaručena mrkva
  • 28.08.2017. 06:30

Izgubljeni dijamantni prsten "prisvojila" mrkva!

Trinaest je godina Mary Grams mislila da je zauvijek izgubila zaručnički prsten. No, on joj se vratio!

Foto: Modern Farmer/twitter
  • 2.468
  • 405
  • 0

Mary Grams, 84-godišnjakinja iz kanadske provincije Alberta, punih je 13 godina mislila da je, dok je plijevila vrt 2004., zauvijek izgubila dijamantni zaručnički prsten. No, prošli ponedjeljak, prsten je pronašla njezina snaha Colleen Daley i to na mrkvi!

Naime, kako piše modernfarmer, nakon što je izvukla mrkvu čudnoga oblika nije mogla odmah razaznati što je na njoj i zamalo se s mrkvom osladio njezin pas Billy. Ipak ju je bacila u košaru s ostalima i tek nakon pranja shvatila da je u mrkvu urastao prsten. Prsten je prepoznao Maryjin sin.

"Sretna sam i osjećam olakšanje. Urastao ju je u mrkvu Kako? Ne mogu to shvatiti", rekla je Mary koj nikada suprugu nije priznala da je izgubila prsten koji jo je darovao 1951., godinu dana prije vjenčanja.

Nosila je jeftinu kopiju. Njezin suprug preminuo je prije pet godina, nedugo nakon što su proslavili 60. godišnjicu braka. Nikada nije saznao da je vrijedan prsten, koji je sada ponovno na Marynu prstu, izgubljen. Slični pronalasci prstena na mrkvi već su se događali. Mrkva očito voli dijamante.

Foto: Modern Farmer/twitter


Povezana biljna vrsta

Mrkva

Mrkva

Sinonim: - | Engleski naziv: Carrot | Latinski naziv: Daucus carota L. ssp. sativus (Hoffm.) Arcang

Mrkva je dvogodišnja zeljasta povrćarska biljka iz porodice štitarki (Apiaceae). Kao korjenasto povrće cijenjena je posebno zbog hranjivog i naročito vitaminskih i mineralnih... Više [+]

Tagovi

Mrkva Prsten


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]