Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Stercoratio
  • 31.10.2017. 18:00

Htjeli olakšati nabavu gnojiva pa osnovali Stercoratio!

Tvrtka Stercoratio nudi vam mineralna gnojiva renomiranih proizvođača i brandova, kako za konvencionalnu, tako i za ekološku proizvodnju. Provjerite i dodatne usluge koje tvrtka pruža, poput analize tla i savjeta agronoma!

Foto: sandramatic/bigstockphoto.com
  • 3.070
  • 263
  • 0

Pravilno gnojenje ključ je uspjeha za dobre prinose, koji su cilj svakoga uspješnoga proizvođača u bilo kojem sektoru poljoprivredne proizvodnje. Upravo zato tvrtku Stercoratio osnovali su dvojica poslovnih kolega, sa ciljem olakšavanja nabave jednih od ključnih stvari za svaku granu poljoprivredne proizvodnje - gnojiva. Stercoratio d.o.o. je tvrtka koja se bavi distribucijom i prodajom umjetnih gnojiva, koja svoju upotrebu pronalaze u konvencionalnoj i ekološkoj proizvodnji.

U njihovom asortimanu možete pronaći mineralna gnojiva renomiranih proizvođača i brandova, kako na području Republike Hrvatske, tako i šire. Neki od njih su: K-Adriatica, Petrokemija Kutina, Elixir Zorka, Pro Eco, Multinatura, EBF...

 

Gnojiva za konvencionalni i ekološki uzgoj

Sva gnojiva u ekološkoj ponudi, isto kao i razna sredstva, su certificirana za ekološku proizvodnju u Republici Hrvatskoj i odobrena za korištenje u ekološkom uzgoju. Gnojiva koja svoju primjenu nalaze u konvencionalnom načinu uzgoja su proizvedena prema najnovijim tehnologijama, što jamči bolju iskoristivost, a samim time i bolje prinose.

Folijarna prihrana je danas neizostavni dio gnojidbe svake kulture, pa su za vas pripremili i ponudu takvih proizvoda, što će sigurno biti zanimljivo za sve voćare i proizvođaće povrća na otvorenom i u plastenicima.

Stercoratio pruža mogućnost analize tla

Svi detalji o ponudi mogu se vrlo lako pronaći na službenim stranicama na kojima također možete i provjeriti neke dodatne usluge koje tvrtka pruža, poput analize tla, savjeta agronoma te besplatni mali oglasnik, koji je namijenjen vlasnicima OPG-ova i svim malim proizvođačima, kako bi mogli reklamirati svoje proizvode. Pratiti ih možete i na društvenim mrežama, gdje često objavljuju informativno-edukativne članke vezane za poljoprivredu, voćarstvo, povrtlarstvo...

Pravilno gnojenje ključ je uspjeha za dobre prinose, koji su cilj svakoga uspješnoga proizvođača u bilo kojem sektoru poljoprivredne proizvodnje. U asortimanu tvrtke Stercoratio možete pronaći kvalitetna gnojiva, koja će zadovoljiti sve potrebe vaše proizvodnje!

Svojim korisnicima nude i analizu tla kao dio ponude, vezane isključivo uz njihov asortiman gnojiva. Ova ponuda funkcionira tako da im pošaljete uzorke tla za kojeg trebate analizu putem nekih od dostavnih službi (HP, OVERSEAS, GLS....), koje po preuzimanju odmah dostavljaju u ugovorni laboratorij. Rezultate provjerava njihov agronom te prema njima sastavlja korektivne mjere.

Provjeravajte stalne akcije!

Stalne akcije i sve artikle sa akcijskim cijenama možete provjeriti na istome mjestu, a iskoristite i mogućnost pretplate na newsletter kako bi bili uvijek informirani o istima. Sa tržišno povoljnim cijenama i organiziranom dostavom na vaš kućni prag, Stercoratio se u potpunosti prilagođava svojim potrošačima.

Trenutne akcijske cijene gnojiva

Za više informacija obratite se tvrtki Stercoratio na e-mail: info@stercoratio.hr, na mobitel: 091/5171-971 ili 091/7908-908.

Foto: sandramatic/bigstockphoto.com


Tagovi

Stercoratio Gnojivo Ekološka proizvodnja Konvencionalna Folijarna prihrana Analiza tla Gnojidba


Partner

Stercoratio d.o.o.

Ulica Antuna Cvetkovića 14, 10410 Velika Gorica, Hrvatska
e-mail: info@stercoratio.hr web: http://stercoratio.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Baranji nova balvan revolucija. Uskoro opširnije