Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hrvatska poljoprivredna komora
  • 28.07.2018. 15:00

HPK objavila javni poziv dobavljačima, žele omogućiti olakšice poljoprivrednicima

Hrvatska poljoprivredna komora objavila je javni poziv za otvoreni iskaz interesa dobavljačima za ostvarivanje pogodnosti članovima HPK-a. 

Foto: Pixabay/Anemone123
  • 422
  • 25
  • 0

Hrvatska poljoprivredna komora objavila je javni poziv za otvoreni iskaz interesa dobavljačima za ostvarivanje pogodnosti članovima HPK-a. Svrha javnog poziva je sklapanje ugovornih odnosa sa dobavljačima/tvrtkama i Hrvatskom poljoprivrednom komorom u svrhu ostvarivanja pogodnosti članovima Hrvatske poljoprivredne komore.

"U vrijeme napredne tehnologije i različitih inovacija važno je ostati konkurentan uz zadržavanje kvalitete, a trud i rad poljoprivrednih proizvođača koji ovisi o vremenskim prilikama i drugim faktorima u rizičnom su položaju.

Kako bi pomogli poljoprivrednicima ka ostvarenju njihovih planova i proširenja proizvodnog programa i ruralnih gospodarstva, te kako bi potakli mlade na ostanak na selu ili vraćanje u njega, želimo im omogućiti olakšice u vidu resursa koje poljoprivrednici u svojoj proizvodnji koriste.

Pozivamo sve zainteresirane subjekte – pravne i/ili fizičke osobe, da ponude partnerstvo u smislu poslovno tehničke suradnje s Hrvatskom poljoprivrednom komorom te da nam dostave svoju ponudu", objavili su na stranici Komore. 

Ponuda treba sadržavati:

  • Informacije o pravnoj ili fizičkoj osobi
  • Prijedlog načina suradnje

S odabranim partnerom/partnerima HPK će potpisati ugovor o poslovno tehničkoj suradnji, a iIskaz interesa potrebno je uputiti na e-mail: komora@komora.hr

Članovima Hrvatske poljoprivredne komore popust na sve vrste goriva!

Podsjećamo, kao član Hrvatske poljoprivredne komore imate popust na sve vrste goriva. Sporazum s tvrtkom Crodux derivati dva d.o.o. i HPK omogućio je poljoprivrednim proizvođačima članovima Komore popust u bruto iznosu od 0,15 kuna po litri za sve vrste goriva uključujući autoplin. 


Tagovi

HPK Javni poziv Olakšice


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]