Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • HPK
  • 13.06.2018. 14:20

Članovima Hrvatske poljoprivredne komore popust na sve vrste goriva!

Hrvatska poljoprivredna komora postigla je sporazum s tvrtkom Crodux.

Foto: HPK
  • 1.772
  • 164
  • 0

Kao član Hrvatske poljoprivredne komore imat ćete popust na sve vrste goriva. Naime, kako navode iz Hrvatske poljoprivredne komore,  za potrebe svojih članova pristupili su intenzivnim pregovorima s dobavljačima, čiji su proizvodi nužni za kvalitetnu pripremu poljoprivredne proizvodnje.

"Sporazum s tvrtkom Crodux derivati dva d.o.o. omogućit će poljoprivrednim proizvođačima članovima Komore popust u bruto iznosu od 0,15 kuna po litri za sve vrste goriva uključujući autoplin. Poseban popust na Crodux servisima će se ostvarivati, uz predočenje potvrde o članstvu u Hrvatskoj poljoprivrednoj komori. 

Popust se odobrava pri svakom točenju goriva na svim benzinskim servisima (trenutno 79 na području Republike Hrvatske). Cilj sporazuma je smanjiti poljoprivrednim proizvođačima, posebice manjim i srednjim, troškove poslovanja", navode iz HPK. 

Poljoprivredni proizvođači potvrdu o članstvu u Hrvatskoj poljoprivrednoj komori mogu preuzeti od 18. lipnja 2018. u uredu Hrvatske poljoprivredne komore, Ulica grada Vukovara 78, 10116 Zagreb. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 01/6109-804.
 
 


Tagovi

HPK Gorivo Crodux Popust


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ukrajinski izvoz žitarica je samo 1 milijun tona manji nego prošle godine

Prema Državnoj carinskoj službi, prema podacima od 17. travnja Ukrajina je izvezla 38,608 milijuna tona žitarica i mahunarki od početka sezone  2023/24, od čega je 3,749...

Više [+]