Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Damir Agičić
  • 08.03.2018. 17:35

Damir Agičić razriješen dužnosti pomoćnika ministra poljoprivrede

Sporni naputak inspektorima, neslužbeno doznajemo, stajao je Damira Agičića mjesta pomoćnika ministra poljoprivrede.

Foto: Ivica Galović/PIXSELL
  • 1.557
  • 186
  • 1

Sporni, službeni dopis koji je poslao veterinarskim inspektorima sugerirajući im da se suzdrže od inspekcijskih nalaza uoči Velikog tjedna, stajao je Damira Agičića mjesta pomoćnika ministra poljoprivrede za veterimarstvo i sigurnost hrane. Naime, kako smo neslužbeno doznali, Agičić je na današnjoj sjednici Vlade razriješen dužnosti pomoćniika. 

Sankcije pomoćniku ministra zbog preporuke inspektorima da se suzdrže od kontrola pred Uskrs?

Podsjećamo, u naputku inspektorima Agičić je između ostalog napisao: "s obzirom da je krajem ovoga mjeseca Veliki tjedan i da mnoštvo naših stranaka na poseban način proživljava to razdoblje, preporučujem i molim vas da taj posljednji tjedan ožujka ne planirate nikakve inspekcijske nadzore u objektima." Sam ministar Tomislav Tolušić takvo je ponašanje ocijenio nedopustivim te najavio da će biti sankcija.

Inspekcije moraju raditi posao i to pojačani tijekom blagdana, naglasio jer Tolušić. "Tako je bilo za Božić, tako će biti i za Uskrs", zaključio je ministar.

 


Tagovi

Damir Agičić Ministarstvo poljoprivrede


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!